Εξώφυλλο στην Ολλανδία ο ΠόροςGriekse-Gids-Glossy-NR411Την τιμητική του στο μεγαλύτερο ελληνικό ταξιδιωτικό οδηγό της Ολλανδίας, έχει αυτό το καλοκαίρι ο Πόρος και ο Αργοσαρωνικός. Το περιοδικό Griekse Gids του Γιώργου Νικολιδάκη φιλοξενεί εκτενές αφιέρωμα στο νησί μας, προβάλλοντας σε ευρύ αναγνωστικό κοινό στη χώρα της τουλίπας.
Το Griekse Gids θεωρείται το κορυφαίο περιοδικό στην Ολλανδία, σε ότι αφορά το ταξιδιωτικό ρεπορτάζ στην Ελλάδα και η προβολή του νησιού, θα είναι ιδιαιτέρως μεγάλη στους ανθρώπους που θα προτιμήσουν – έστω και την τελευταία στιγμή – την χώρα μας, για τις διακοπές τους φέτος το καλοκαίρι.
Το αφιέρωμα του περιοδικού στον Πόρο, έρχεται ως συνέχεια της συμμετοχής των ποριωτών επιχειρηματιών (Σακελλίου – Κουβαράς) στην τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης, πριν από μερικούς μήνες.
Να σημειώσουμε πως τα αποτελέσματα της προβολής μέσα από τον τουριστικό οδηγό πιθανότατα να φανούν του χρόνου το καλοκαίρι, με δεδομένο ότι οι Ολλανδοί παραδοσιακά, σχεδιάζουν τις διακοπές τους από το χειμώνα.
Το σίγουρο όμως είναι, ότι η δημοσίευση, σε συνδυασμό με τη συμμέτοχή των ποριωτών στην έκθεση της Ουτρέχτης, έχουν κάνει γνωστό τον Πόρο στην ολλανδική αγορά.
Η διαφημιστική προβολή του Πόρου, μέσα από τις σελίδες του Griekse Gids, προτάθηκε από την κα. Κατερίνα Σακελλίου με e-mail στις 23-3-2013, συζητήθηκε στην Τουριστική Επιτροπή.
Στο δεκασέλιδο αφιέρωμα, συμμετέχει με διαφημιστική προβολή ο Δήμος Πόρου και η ΔΗΚΕΠ, ενώ όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος της ΕΤΑΠ κ. Δημήτρης Συξέρης, μετά από αυτό το αφιέρωμα, άνοιξε δίαυλος επικοινωνίας με τον εκδότη του περιοδικού κ. Νικολιδάκη και αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες καταχωρήσεις και αφιερώματα στον Πόρο.
Σχολιάστε