Ενσωματώθηκαν οι υπάλληλοι της πρ. ΔΗΚΕΠ στον Δήμο Πόρου – Εντεταλμένη Σύμβουλος η Καίτη Ροΐδη στο Κ.Δ.Α.Π και στον παιδικό σταθμό ΠόρουH ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Καίτη Ροΐδη ορίστηκε από τον Δήμαρχο Πόρου Γιάννη Δημητριάδη, ως εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για την εποπτεία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Πόρου (Κ.Δ.Α.Π) και του Παιδικού Σταθμού.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Δημητριάδης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πόρου την Παρασκευή 7 Απριλίου, εκδόθηκε το ΦΕΚ περί μετάταξης των υπαλλήλων της ΔΗΚΕΠ στον Δήμο Πόρου, και πλέον οι μονάδες και οι υπάλληλοι της πρ. ΔΗΚΕΠ, δηλαδή το ΚΔΑΠ, Παιδικός και Βοήθεια στο Σπίτι, ενσωματώθηκαν στον Δήμο Πόρου.

Με την επίσημη ενσωμάτωση των υπαλλήλων στον Δήμο Πόρου, διευθετείται και το θέμα της μισθοδοσίας τους. Επίσης, ο Δήμαρχος Πόρου, με απόφαση του, τοποθέτησε τους υπαλλήλους της πρ. ΔΗΚΕΠ στο Γραφείο Κοινωνικής Πρόνοιας και Παιδείας του Δήμου Πόρου, με προϊστάμενο του Γραφείου τον κ. Χρήστο Χίο.

Τέλος ορίστηκαν οι υπεύθυνοι για τις κάθε μονάδες. Στο ΚΔΑΠ ορίστηκε υπεύθυνη η κ. Ελένη Παύλου, στον Παιδικό Σταθμό η κ. Αλεξάνδρα Παναγούλια και στη Βοήθεια στο Σπίτι η κ. Αγγελική Μωροπούλου και ως Κοινωνική Λειτουργός του Προγράμματος η κ. Δουζίνα.

Η Βοήθεια στο Σπίτι, ως υπηρεσία κοινωνικής πρόνοιας, θα εποπτεύεται από την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Πόρου, κ. Μαρία Βαρβάρου, ενώ όπως προαναφέραμε, την εποπτεία του ΚΔΑΠ και τους Παιδικού Σταθμού, θα αναλάβει η κ. Ροΐδη.

 
Σχολιάστε