Ενημέρωση του ΕΕΣΠ για την Γενική Συνέλευση της 31/1ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ 2016Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ε.Ε.Σ.Π. διεξήχθη με επιτυχία, τη Κυριακή 31/1/16 στο Κτήριο Συγγρού.

Στην έναρξη της συνεδρίασης, τηρήθηκε συμβολικά ενός λεπτού σιγή προς τιμή του εκλιπόντος μέλους του Συλλόγου Γιώργου Στρατηγού. Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ, στην οποία Προήδρευσε ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Δόσκαρης, συζητήθηκαν με πλήρη συναίνεση των μελών, ζητήματα που αφορούν τους επαγγελματίες, ενώ ψηφίστηκαν ομόφωνα όλα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

Συγκεκριμένα:

1. Παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι λόγοι που οδήγησαν στην αναβολή των προγραμματισμένων για τις 19 Ιανουαρίου, Εκλογών. Κατόπιν εγκρίθηκε ομόφωνα από το Σώμα, η πρόταση του νέου Δ.Σ για ορισμό των Εκλογών στις 8 Ιουνίου, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα βάσει του Καταστατικού να ψηφίσουν όλα τα νέα μέλη που θα εγγραφούν μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Οι Εκλογές θα γίνουν με μεγάλο εύρος χρόνου 4-5 ωρών ώστε όλοι οι επαγγελματίες να μπορούν να ψηφίσουν, δίχως να επηρεαστεί η λειτουργία των επιχειρήσεων.

2. Εγκρίθηκε Ομόφωνα, η παράταση της Θητείας του νέου Δ.Σ, μέχρι τις Εκλογές.

3. Εγκρίθηκε Ομόφωνα ο Διοικητικός & Οικονομικός Απολογισμός του Δ.Σ για το 2015, ενώ σε όλα τα παρόντα μέλη δόθηκε αντίγραφο του 8σέλιδου Διοικητικού Απολογισμού για την περίοδο 2012-2015.

4. Ανακοινώθηκαν οι Αποφάσεις του Προέδρου του Δ.Σ, για τον τρόπο λειτουργίας και τις Δράσεις του Συλλόγου ενόψει της επερχόμενης Τουριστικής Περιόδου:

 Κατανομή Αρμοδιοτήτων στα μέλη του Δ.Σ με δημιουργία 6 Τομέων Ευθύνης και ισάριθμων Ομάδων Εργασίας στις οποίες θα συμμετάσχουν εθελοντικά μέλη του Συλλόγου ή απλοί πολίτες με ειδικές γνώσεις των αντικειμένων.

 Ενέργειες Προσέλκυσης Σχολικών Εκδρομών για την προσεχή Άνοιξη. Για το σκοπό αυτό έχουν ήδη γίνει επαφές με το Υπουργείο Παιδείας, με Ξενοδόχους του Πόρου και εταιρείες Τουριστικών Λεωφορείων, με τη βοήθεια του κ. Γιώργου Καλού και του κ. Γρηγόρη Μαστροπέτρου. Θα ακολουθήσουν ανάλογες δράσεις για άλλες Κοινωνικές ή Επαγγελματικές Ομάδες (πχ. ΚΑΠΗ)

 Δημιουργία Έντυπου Ερωτηματολογίου Μελών, για την πληροφόρηση του Δ.Σ σχετικά με τα ζητήματα που απασχολούν τα μέλη του Συλλόγου. ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΡΟΥ Πόρος Τροιζηνίας Τ.Κ 18020 / E-mail: epa.syl.porou@gmail.com / Τηλέφωνο: (+30) 6970.80.1255

 Δημιουργία Έντυπου Ερωτηματολογίου Επισκεπτών, για την βελτίωση της ποιότητας των Παρεχόμενων Υπηρεσιών και Υποδομών στο νησί.

Στην ίδια συνεδρίαση, παρουσιάστηκαν η νέα Κάρτα Μέλους και το ειδικό αυτοκόλλητο Σήμα Μέλους του Ε.Ε.Σ.Π. τα οποία θα παραδοθούν για το 2016 σε όλα τα μέλη (ανεξάρτητα αν είναι ταμειακά εντάξει ή όχι). Από την επόμενη χρονιά, το ειδικό Σήμα Μέλους, θα παραδίδεται μόνο στα μέλη που πληρώνουν την συμβολική ετήσια συνδρομή των 20 ευρώ. Μετά το τέλος της Ημερήσιας Διάταξης, ακολούθησε ενδιαφέρουσα ανοικτή συζήτηση με τα παρόντα μέλη για θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες.

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε τα ακόλουθα αρχεία:

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ 2016

ΤΟΜΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ε.Ε.Σ.Π.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ Δ.Σ Ε.Ε.Σ.Π. 2012-2015
Σχολιάστε