Ενημέρωση για το Κέντρο Υγείας Γαλατά και το Π.Ι. ΠόρουgalataΟ Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Κέντρου Υγείας Γαλατά κ. Δ. Μωρόπουλος μας έστειλε το ακόλουθο δελτίο τύπου:
Ενημερώνουμε τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής ότι :
Στο Κ. Υγείας Γαλατά έχει ορισθεί Ιατρός Ελεγκτής ΕΟΠΥΥ. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να επικοινωνούν με την Γραμματεία του Κ. Υγείας Γαλατά.
Από Δευτέρα 07-04-2014 θα λειτουργεί και πάλι στο Κ. Υ. Γαλατά, το Ιατρείο Ωτορινολαρυγγολογίας ( Ο.Ρ.Λ.) με επισκέπτη Ιατρό. (Επισκέψεις κατόπιν ραντεβού).
Στο Π. Ι. Πόρου για τους επόμενους μήνες, λόγο της σταδιακής αύξησης του πληθυσμού, θα υπάρχει καθημερινά (εκτός απροόπτου) Ιατρός, για εξέταση και συνταγογράφηση των ασθενών.
Μετά από αλλεπάλληλες παρεμβάσεις, δρομολογείται το θέμα της πλήρωσης από την 2η ΥΠΕ, της κενής θέσεις του Ιατρού Βιοπαθολόγου, για την επαναλειτουργία του Εργαστηρίου Βιοπαθολογίας (Μικροβιολογικού) Κ. Υγείας Γαλατά.
Συνεχίζονται οι ενέργειες για την πλήρωση και των υπολοίπων κενών θέσεων Πληρωμάτων Ασθενοφόρου (Οδηγών) στο Κ. Υ. Γαλατά, καθώς επίσης και των Επισκεπτών Ιατρών άλλον ειδικοτήτων.

Γαλατάς 28/03/2014
Για την Διοικούσα Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Μωρόπουλος
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ιωάννης Γκούμας says:

    Θετική εξέλιξη προς την βελτίωση της υγείας των κατοίκων. Θα θέλαμε σαν πολίτες να μάθουμε αν μπορούμε να συμμετέχουμε στην επιπλέον βελτίωση της κατάστασης, με μόνιμο προσωπικό και με παροχή φαρμάκων που σήμερα παρέχονται μόνο από το ΕΟΠΥΥ στην Αθήνα. Φάρμακα που οι ασθενείς δικαιούνται δωρεάν και τους κοστίζουν 50-60€ στην καλύτερη περίπτωση για να πάνε στην Αθήνα για να τα πάρουν, με τους υπαλλήλους του ΕΟΠΥΥ να έχουν κάθε μήνα διαφορετικές εντολές και να ταλαιπορούν χωρίς λόγο ασθενείς με χρόνιες παθήσεις και τους συγγενείς και φίλους τους που πρόθυμα πάνε να παραλάβουν τα φάρμακα για αυτούς.

  2. Μπρεχτ says:

    Συμφωνώ με τον Γιάννη. Θετική εξέλιξη!

Σχολιάστε