Ενημέρωση για διακοπή ρεύματος και εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 13/2dimos porouΌπως ενημερώθηκε ο Δήμος Πόρου από τη ΔΕΔΔΗΕ, αύριο Παρασκευή 13.2.2015, προγραμματίστηκε διακοπή ηλεκτροδότησης στις πιο κάτω περιοχές του νησιού, για εκτέλεση εργασιών βελτίωσης του δικτύου:

09:00 – 11:30 σε ΟΛΟ το ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ

09:00 – 13:00 στο ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ

09:00 – 14:30 στην παραλία από ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ μέχρι ΕΚΑΤΗ

Η ανατροφοδότηση μπορεί να γίνει χωρίς προειδοποίηση πριν τις αναφερόμενες ώρες και επομένως οι εγκαταστάσεις και το δίκτυο θα πρέπει να θεωρείται ότι βρίσκονται υπό τάση.

Επίσης, λόγω ιδιαίτερα μεγάλης προσέλευσης αιμοδοτών, η αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 12.2.2015, θα συνεχισθεί και αύριο το πρωί στο θεραπευτήριο του Κ. Ε. Πόρος (λόγω της διακοπής ρεύματος στο κτήριο Συγγρού). Ο Δήμος ευχαριστεί πολύ όλους τους αιμοδότες για την προσέλευσή τους και ιδιαίτερα τους προπαιδευόμενους ναύτες του Π.Ν., την Ηγεσία του Π.Ν. που τούς επέτρεψε να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία και την Διοίκηση του Κ. Ε. Πόρος για την άριστη συνεργασία της με τον Δήμο και την παραχώρηση του θεραπευτηρίου για την συνέχιση της αιμοδοσίας και αύριο.

Από το Γραφείο Δημάρχου
Σχολιάστε