Ενημέρωση και δημόσια δήλωση από τον Κώστα ΔόσκαρηallagiporeiasΑπό τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κώστα Δόσκαρη, λάβαμε την ακόλουθη επιστολή:

            Με αφορμή την πρόσφατη διαγραφή μου από την παράταξη μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Πόρου, καθώς και την επικείμενη ορκωμοσία μου ως δημοτικού συμβούλου της νέας δημοτικής αρχής, θα ήθελα να ενημερώσω τους δημότες του Πόρου για τα εξής:

            Στα μέσα του Ιουνίου 2014, ασκήθηκε εις βάρος μου ποινική δίωξη για μη καταβολή Φ.Π.Α, ποσού που προέκυψε εκ των υστέρων ενδεικτικώς και μόνον, και χωρίς να υπάρξει επιβεβαίωση και πιστοποίηση αυτού από κανέναν τακτικό φορολογικό έλεγχο, από εταιρία στην οποία τύποις μόνον και για λίγες μόνον ημέρες μετείχα, όπως πλήρως και με δημόσια έγγραφα απέδειξα. Παρότι, λοιπόν, θεωρώ βέβαιη την απαλλαγή μου από την ανωτέρω κατηγορία, προκειμένου να προστατεύσω την προσωπική και επαγγελματική μου υπόσταση από κάθε κακόβουλη πολιτική εκμετάλλευση του ζητήματος, δηλώνω ότι εντός ευλόγου χρόνου από την εγκατάστασή της νέας δημοτικής αρχής και πάντως μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2014, θα θέσω την παραίτησή μου στη διάθεση του νέου Δημάρχου Γιάννη Δημητριάδη, ώστε να την αποδεχθεί σύμφωνα με τον νόμο. Πιστεύω, πάντως, ότι μέχρι τότε θα εκδοθεί βούλευμα που θα με απαλλάξει οριστικά από την κατηγορία που αβασίμως μου αποδίδεται.

            Σε κάθε περίπτωση και προς απόδειξη των όσων αναφέρω ανωτέρω, δηλώνω ότι είμαι στην διάθεση οποιουδήποτε για περισσότερες λεπτομέρειες, εντός των ορίων, βεβαίως, που τίθενται από τον νόμο.

Πόρος, 27.8.2014

Κώστας Δόσκαρης,

εκλεγείς δημοτικός σύμβουλος παράταξης πλειοψηφίας Δήμου Πόρου
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Γκεμπελς says:

    Γενναία και αντρίκια η ανακοίνωση του Δοσκαρη.

  2. ΓΙΑΝΝΗΣ says:

    Πω Πω τον παλιάνθρωπο!! Στέρησε απο τους δανειστές την είσπραξη του ΦΠΑ!!!! την ώρα που όλοι οι άλλοι κόβουν κανονικότατα αποδείξεις και τιμολόγια!!!

Σχολιάστε