Ενημέρωση από τον Δ. Μωρόπουλο για τη ρωγμή στον προβλήταΟ Αντιπρόεδρος του Δ.Λ.Τ. Πόρου και δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Μωρόπουλος, μας έστειλε το ακόλουθο μειλ, αναφορικά με την επικίνδυνη ρωγμή που έχει δημιουργηθεί στο λιμάνι του Πόρου, μπροστά από το «Αμβροσία»:
«Κε Κανατσίδη σχετικά με το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής σας εφημερίδας, για την ρωγμή που έχει δημιουργηθεί σε τμήμα του λιμένα Πόρου , θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πόρου δια του Προέδρου του και Δημάρχου Πόρου Κου Δημητρίου Στρατηγού , έχει ενημερώσει εγγράφως ( και με επισύναψη φωτογραφιών ) τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας, προκειμένου αρμόδιοι, εξειδικευμένοι μηχανικοί να εξετάσουν το πρόβλημα, και να αποφανθούν για τον ενδεδειγμένο τρόπο αντιμετώπισης του. Ευχαριστώ Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Λ.Τ. Πόρου Δημήτριος Μωρόπουλος»
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Παν. Χατζηπέρος says:

    Επιμένω.
    Το έργο είναι σχετικά πρόσφατο και κατά τη γνώμη μου πρέπει ν’ ανοίξει ο φάκελος και να εξετασθούν τα τεχνικά αλλά και τα οικονομικά…………..

  2. Γιάννης Γκούμας says:

    Δεν είναι τόσο ο κίνδυνος αλλά τα ερωτηματικά της τόσο εμφανούς αστοχίας του έργου. Θα πρέπει να ελεγχθεί αν φταίει η μελέτη, η εκτέλεση ή αν η μεταγενέστερη αλλαγή του έργου αποδυνάμωσε την προβλήτα, χωρίς μελέτη. Ενδιαφέρον, αν τα πράγματα είναι όπως τα μαρτυρά η φωτογραφία, είναι το γεγονός ότι το κέντρο της αστοχίας είναι γύρω από το φρεάτιο, τα οποία είναι συνήθως αδύναμα σημεία σε όλα τα ελληνικά έργα, είτε πρόκειται για δρόμους, είτε για πλατείες, είτε καλή ώρα για προβλήτες.

Σχολιάστε