Ενημέρωση από τον Δήμο Πόρου για την καθυστερημένη παράδοση των λογαριασμών ύδρευσηςdimos porouΟ Δήμος Πόρου ενημερώνει ότι την Δευτέρα  θα υποβάλει εξώδικη διαμαρτυρία προς τα ΕΛΤΑ, για την απαράδεκτη καθυστέρηση παράδοσης των λογαριασμών ύδρευσης.

Οι λογαριασμοί έπρεπε να είχαν παραδοθεί στους καταναλωτές στις 13 Ιανουαρίου και τελικά παραδόθηκαν ελάχιστες (ή ακόμα και μόλις μία) μέρες πριν την λήξη της προθεσμίας πληρωμής τους, η οποία ήταν η 29η Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση, στον Δήμο Πόρου εξετάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές που δεν πρόλαβαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους εμπρόθεσμα, δεν θα επιβαρυνθούν με την προβλεπόμενη προσαύξηση (0,73%).
Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Nikos says:

    Για την παράνομη διαδικασία πληρωμών μέσω Τράπεζας δεν λέει κανείς τίποτα; Ο Πόρος ερημωνει το βράδυ γιατί δεν υπάρχει ούτε ευρώ για έναν καφέ και πρέπει να πληρώνει ένα ευρώ προμήθεια για την εξόφληση του λογαριασμού του νερού, χωρίς να μπορεί να το πληρώσει στο Δήμο; Αίσχος, και οι 4 υπάλληλοι τι θα κάνουν; θα ξυνονται μέχρι αιμορραγίας;

  2. Nikos says:

    Φυλαξτε τις αποδείξεις γιατί θα γίνει το απόλυτο μπάχαλο. Γνωρίζω πολύ καλά τι λέω. Δεν είναι έτοιμοι για τέτοια συστήματα και θα γελάσει και το παρδαλο κατσίκι.

  3. ΠΑΚΩΜΟ says:

    Δεν μπορώ να ξέρω γιατί τα ΕΛΤΑ καθυστέρησαν την διανομή των λογαριασμών.Επίτη ευκαιρία όμως θέλω να τονίσω για πολλοστή φορά την ανάγκη της ονοματοθεσίας των οδών στις εκτός πόλεως περιοχές (Ασκέλι,συνοικισμός,Νεώριο) ώστε να είναι ευχερής η διανομή της οποιασδήποτε αλληλογραφίας,όταν μάλιστα πρόκειται περί παραληπτών παραθεριστών

Σχολιάστε