Ενημέρωση από τη συγκέντρωση του Σ. Σπυρίδωνα στον ΠειραιάDSC_03Από την παράταξη Δύναμη Ενότητας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα και με τη παρουσία πλήθους συμπατριωτών μας που κατοικούν στον Πειραιά και στην Αθήνα,  διεξήχθη τη Πέμπτη 8 Μαΐου η καθιερωμένη προεκλογική ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Πόρου κ. Σπύρου Σπυρίδωνα στο πλοίο ΦΟΙΒΟΣ, στην προβλήτα του Πειραιά.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης ο Πλοιοκτήτης κ. Ιωάννης Λεφάκης καλωσόρισε στο πλοίο του τους πολυπληθείς  παρευρισκομένους, απέσπασε δε θερμό χειροκρότημα όταν ανακοίνωσε πως έπειτα και από προσωπικές παρεμβάσεις του κ. Σπυρίδωνα,  η Κοινοπραξία Αργοσαρωνικού βελτιώνει σημαντικά τα δρομολόγια για το νησί μας, ιδιαίτερα Παρασκευής-Σαββάτου- Κυριακής (Κυριακή επιστροφή 17.45).

Στη συνέχεια, προλόγισε τον κ. Σπυρίδωνα ο τ. Πρόεδρος του Συμβουλίου του Επικρατείας και επίτιμος Δημότης Πόρου κ. Παναγιωτόπουλος.

Η ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Πόρου κ. Σπυρίδωνα εστιάστηκε στο Πρόγραμμα του Συνδυασμού του και τις δράσεις που θα ακολουθήσει αναλαμβάνοντας την Δημαρχία του νησιού.  Έκανε ιδιαίτερη αναφορά για κάθε έναν τομέα δράσης ξεχωριστά που έχει σχεδιάσει μαζί με την  Ομάδα των  Υποψηφίων Συμβούλων του  (Υγεία, παιδεία, τουρισμός, καθαριότητα, ΒΙΟ.ΚΑ., βελτίωση Διοικητικής ικανότητας του Δήμου, Οδικό Δίκτυο και κυκλοφοριακό, Τρίτη ηλικία, Κ.Α.Π.Η.,  πολιτισμός, αθλητισμός, Μεγάλα έργα υποδομών, Λιμάνι κ.ά.).

Δήλωσε δε, πως θα επιταχυνθούν οι  αναπτυξιακές δράσεις που αφορούν την Αδειοδότηση του πρώτου Υδατοδρομίου του Αργοσαρωνικού, την ολοκλήρωση  επισκευής της προβλήτας έναντι της Εθνικής Τράπεζας και την έναρξη διαδικασιών Ανάπλασης της Πούντας.

Για το ζήτημα δε της αξιοποίησης του Κ.Ε Πόρος ο κ. Σπυρίδων ανακοίνωσε ότι μετά από την σχετική επιστολή του προς τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης έλαβε διαβεβαίωση για την σύντομη επαναλειτουργία του ΚΕ ΠΟΡΟΣ κάτι που θα αναθερμάνει άμεσα την οικονομία του νησιού.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Σπυρίδων, δήλωσε πως εάν θέλουμε να στηρίξουμε την ανάπτυξη του τόπου μας σε υποδομές και πρωτοβουλίες, που χρηματοδοτούνται από το νέο Χρηματοδοτικό Πλαίσιο ΕΣΠΑ  2014-2020, (κάτι που εγγυάται η μεγάλη εμπειρία του στα Ευρωπαϊκά Ζητήματα μια και αποτελεί μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας του Συμβουλίου Ευρωπαϊκών Περιφερειών), δεν υπάρχει περιθώριο να χαθεί ούτε μια ημέρα από την επομένη των εκλογών.

Τέλος, καταχειροκροτούμενος από τους εκατοντάδες παρευρισκομένους, παρουσίασε έναν προς έναν τους Υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του, ενώ φαινόταν έκδηλα στα πρόσωπα όλων, η κοινή πεποίθηση για τη Σίγουρη Νίκη στις εκλογές της 18ης Μαΐου.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο Δήμαρχος Πόρου κ. Δημήτριος Στρατηγός, οι Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές κ. Ζαφειρόπουλος, κ. Πάνου, οι Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Νήσων και Τσουκάτου Άννα και Κριτσίκης Δημήτρης”.

______2_
Σχολιάστε