Ενημέρωση από την APLHA FERRIES σχετικά με τη δρομολόγηση του AQUA JEWEL


AQUA-JEWELΑπό τον κ. Βασίλη Αδάμη του εμπορικού τμήματος της ΑΛΦΑ ΦΕΡΡΥΣ, λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση:
“Σχετικά με  δημοσιεύματα σε διάφορα site που ανέφεραν ότι το πλοίο δρομολογείται στη γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑ-ΑΙΓΙΝΑ-ΜΕΘΑΝΑ-ΠΟΡΟ για αποκατάσταση της αλήθειας αναφέρω τα εξής.

Η εταιρεία μας έχει υποβάλει ετήσια δρομολόγηση στην ανωτέρω γραμμή από 1-11-16 έως 30-10-17 την οποία και θα εκτελέσει κανονικά. Όμως επειδή το πλοίο το παραλάβαμε από την ΝΕΛ με τεράστια προβλήματα οικονομικά τα οποία δυστυχώς ακολουθούν το πλοίο άλλα και της μεγάλης απεργίας των δικηγόρων, όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα να καθυστερούν  και τις εκτεταμένες εργασίες που πρέπει να γίνουν και υπολογίζουμε ότι θα είναι έτοιμο από τα μέσα Ιουνίου και μετά.

Ζητήσαμε την έκτακτη δρομολόγηση του από τα μέσα Ιουνίου έως 31-10-16 σαν επί πλέον 4 μήνες της ετήσιας δρομολόγησης, για κάλυψη συγκοινωνιακών αναγκών λόγω της αποδρομολογησης του ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ.

Η απόφαση του ΣΑΣ δέχθηκε την έκτακτη δρομολόγηση ,άλλα μας ενέκριναν να φεύγουμε απο ΠΕΙΡΑΙΑ στις 06.00 το πρωί αντι 09.00 που ζητούσαμε και να εκτελούμε άλλο ένα δρομολόγιο από ΠΕΙΡΑΙΑ μια ώρα μετά το τελευταίο βραδινό πλοίο δηλαδή άλλες φόρες 19.30 άλλες 20.30 άλλες 21.45.

Όπως ήταν φυσικό δεν αποδεχθήκαμε αυτά τα πρωτοφανή ωράρια και θα επανέλθουμε με νέο αίτημα όπου θα ζητάμε να εφαρμοσθεί και σε εμάς ότι έχει δοθεί σε αντίστοιχες έκτακτες δρομολογησεις”.

– See more at: http://www.saronicmagazine.com/?p=32224#sthash.cDgIaZHr.dpuf
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ΠΑΚΩΜΟ says:

    Μετά την διευκρινιστική δήλωση του κ.Αδάμη ,θεωρώ υποχρέωσή μου να αποσύρω το σχόλιό μου της 5/5/16 και να δηλώσω ότι αυτό έγινε λόγω της λανθασμένης ενημέρωσης των αναγνωστών σας επί του θέματος η ποία άφηνε να εννοηθεί ότι το πλοίο θα εδρομολογείτο μόνον δια την θερινή περίοδο.Επίσης θέλω να προσθέσω ότι η απόφαση του ΣΑΣ ως προς τις ώρες των δρομολογίων είναι,όντως ,απαγορευτική για την δρομολόγηση του πλοίου.

Σχολιάστε