Ενέργειες από τον Δήμο Πόρου για την εξασφάλιση νυχτερινών δρομολογίων Πόρου – ΓαλατάΑπό το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πόρου, λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

“Ο Δήμος Πόρου, στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής και προκειμένου να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη επικοινωνία μεταξύ Πόρου – Γαλατά με λέμβους, καλεί τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες επιβατικών λέμβων της γραμμής Πόρου – Γαλατά και αντίστροφα να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την εκτέλεση νυχτερινών δρομολογίων (00.00 έως 06.00) για την χειμερινή περίοδο από 1-11-2012 έως 31-12-2012.
Η κατάθεση των σχετικών προσφορών θα γίνεται στον Δήμο Πόρου (Πρωτόκολλο) έως την Τρίτη 16 Οκτωβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι”.
Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Γιάννης Γκούμας says:

  Ελπίζω αυτή η κίνηση να είναι στην κατεύθυνση της βελτίωσης των υπηρεσιών του λιμανιού από εμάς τους ίδιους με σκοπό την μη ανάγκη να αναλάβει την βελτίωση του λιμανιού ο ιδιώτης και να πιέσουμε όλοι οι πολίτες μαζί να φύγει.

 2. Πάνος Θεοχάρης says:

  Είναι συνέχεια από πέρσι που επιδοτούσανε το νυχτερινό και πάλι.

  Αλλά εντελώς άσχετο με το θέμα του ιδιώτη που θα/αν πάρει το λιμάνι.

 3. Γιάννης Γκούμας says:

  Μάλιστα. Χρειάζεται όμως ένα φτιάξιμο η συγκοινωνία του καναλιού. Δεν είναι δυνατόν για παράδειγμα να μην έχει συγκεκριμένο ωράριο δρομολογίων.

 4. Πάνος Θεοχάρης says:

  Υπάρχει, το 7λεπτο από την στιγμή που μπαίνει μέσα ο πρώτος επιβάτης.

  Εμένα το 7λεπτο μου αρέσει πάρα πολύ, ακόμα και αν έχανες την βάρκα μπροστά σου, δεν περίμενες πολύ για να φύγει η επόμενη, δεν περίμενες άδικα να γεμίσει, ούτε οι βάρκες φεύγανε άδειες. Είναι ένα σύστημα που είναι δίκαιο για όλους, και για τους επιβάτες, και για τους βαρκάρηδες.

  Μπορεί να έχει περιθώρια βελτίωσης προς και τα 2 μέρη, είτε συχνότερες αναχωρήσεις τις ώρες αιχμής, είτε αργότερες τις υπόλοιπες, αλλά και ακόμα και έτσι είναι μια εξαιρετική κίνηση ύστερα από χρόνια αναρχίας.

  Το κομμάτι της νύχτας θέλει λίγη βελτίωση.

Σχολιάστε