Εμπνευσμένη “σήμανση” δρόμου στο Μεγάλο Νεώριο…Πριν λίγες μέρες, δημοσιεύσαμε μια φωτογραφία αναγνώστη από την απαράδεκτη σήμανση στο αντλιοστάσιο του Μεγάλου Νεωρίου. Η φωτογραφία έδειχνε τις σιδεριές με την ερυθρόλευκη κορδέλα, που είχαν τοποθετηθεί πάνω στα καπάκια και είχε τραβηχτεί νύχτα, παρουσιάζοντας την επικινδυνότητα στο σημείο.
Αυτό φαίνεται ότι ευαισθητοποίησε κάποιους ανθρώπους στο Δήμο Πόρου που αντικατέστησαν τη «σήμανση» με μια μοναδική πατέντα. Φίλη αναγνώστρια, μας έστειλε μια φωτογραφία που τα λέει όλα!
Στο σημείο, τοποθετήθηκε μεταλλικός κάδος σκουπιδιών, με την ερυθρόλευκη κορδέλα και χριστουγεννιάτικα φωτάκια(!)
Εμπνευσμένο!
Η χρησιμότητα ενός κάδου σκουπιδιών 3 σε 1… Σκουπιδοτενεκές, σήμανση δρόμου αλλά και… Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση! Αυτή κι αν είναι οικονομία.
Μετά τη μυρωδιά των φρεατίων λοιπόν, τώρα και “Χριστουγεννιάτικος αέρας” στο Μεγάλο Νεώριο.
Νωρίς νωρίς άρχισε φέτος ο στολισμός του νησιού…
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

    Μεγάλη πλάκα. Τι άλλο θα δούνε τα μάτια μας! Δεν ξέρεις τι να κάνεις. Να γελάσεις ή να κλάψεις. Ε! ας γελάσουμε που το έχουμε και ανάγκη..
    Άρις.-

  2. Γιάννης Γκούμας says:

    Άμα θέλουμε και στις ιδέες είμαστε καλοί. Όταν πρόκειται να σκεφτούμε συλλογικά για το καλό του τόπου, τα κάνουμε μούσκεμα. Και όταν κάποιος παραπονεθεί ότι θίγεται για κάτι είναι δακτυλοδικτούμενος. Σε αυτή την κοινωνία ζούμε, να την χαιρόμαστε.

Σχολιάστε