Εκλογές για την Τ.Ο. της Ν.Δ. με έντονο κομματικό παρασκήνιοnea-dimokratiaΌπως ενημερωθήκαμε την Κυριακή 3 Απριλίου, θα πραγματοποιηθούν εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου και μελών της Δημοτικής Οργάνωσης Πόρου της Νέας Δημοκρατίας, στο ισόγειο του Δημαρχείου (πρώην ΕΛ.ΤΑ.) από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Διαβάζουμε ωστόσο, ότι οι εκλογές έχουν προκαλέσει τριβές στους κόλπους της Ν.Δ. στον Πειραιά και στα νησιά.

Συγκεκριμένα, διαβάζουμε στο http://piraeuspress.gr/ το ακόλουθο ρεπορτάζ:

Σκηνικό περασμένων δεκαετιών θυμίζει η εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη τοπικών και κεντρικού συμβουλίου ΝΔ στην εκλογική περιφέρεια Α Πειραιά & Νήσων!

Σε χρόνο dt άνοιξαν 6 τοπικές οργανώσεις σε όλα τα νησιά του Αργοσαρωνικού και στο Γαλατά.

Και βέβαια αυτό δε συνέβη γιατί προσήλθαν μαζικά οι φίλοι της ΝΔ με αίτημα να ανοίξουν οι τοπικές.

Αλλά γιατί τα μέλη του ΔΣ κάθε τοπικής θα αναδείξουν τον επόμενο Πρόεδρο της Νομαρχιακής Α Πειραιά και Νήσων της ΝΔ.
”Μιλάμε δηλαδή για ξεκάθαρη συναλλαγή, με φόντο το Συνέδριο και τους εκλέκτορες” είπε στο Piraeuspress.gr παλιό κομματικό στέλεχος του μεγάλου λιμανιού.

 

Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται σε πολλές περιοχές της Αττικής και της Περιφέρειας.

Αν συνυπολογίσουμε και τη δημοσκοπική κοιλιά που έχει εμφανίσει η ΝΔ το τελευταίο διάστημα, σε συνδυασμό με την ανακοίνωση του νέου δεξιού-πατριωτικού κόμματος που φαίνεται να έρχεται στο προσκήνιο, χειρισμοί σαν και αυτούς που προαναφέρονται στο ρεπορτάζ, πιθανόν να στοιχίσουν σημαντικά στη ΝΔ.

 

Το γεγονός είναι ότι το μεγάλο λιμάνι είναι σε αναβρασμό και ιστορικά στελέχη της κεντροδεξιάς παράταξης είναι με το ένα πόδι εκτός!

 

Μάλιστα, πρώην Πρόεδρος της Νομαρχιακής Α Πειραιά & Νήσων μας ανέφερε χαρακτηριστικά ”μην αποκλείετε να έχουμε παρατράγουδα και σημαντικές απώλειες σε αυτές τις εκλογές”… Δίνοντας το κλίμα που επικρατεί σε δυο λέξεις!

 

http://piraeuspress.gr/argosaronikos/42370/nd-a-peiraia-esthsan-maimoy-topikes-sta-nhsia-gia-na-paroyn-tis-ekloges
Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Γιάννης Δαρσινός says:

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Τοπική Οργάνωση του Γαλατά ποτέ δεν έπαψε να λειτουργεί και σε καμία περίπτωση δεν είναι “μαϊμού”. Συνεπώς το άρθρο που αναδημοσιεύετε δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

  Ο πρόεδρος Ο αντιπρόεδρος
  Γιάννης Δαρσινός Σταμάτης Μυλωνόπουλος

 2. ΠΑΚΩΜΟ says:

  Στις αρκετές δεκαετίες της ζωής μου δεν θυμάμαι εσωκομματικές διαδικασίες οποιουδήποτε κόμματος,από την άκρα δεξιά μέχρι την άκρα αριστερά,στις οποίες να μην υπήρχε ,συνήθως έντονο,παρασκήνιο.Γιατί άραγε στις υπ’ όψιν εκλογές να μην υπάρξει;

 3. sferos says:

  Νοσταλγοί του παρελθόντος !!!!!

 4. ΠΑΚΩΜΟ says:

  Οχι κ.sferos.Δεν νοσταλγώ το παρελθόν.Απλώς επισημαίνω ότι όσα χρόνια κι’αν πέρασαν,όσες καταστάσεις άλλαξαν,τίποτε ,δυστυχώς,δεν έχει αλλάξει στις κομματικές διαδικασίες.Καιφοβούμαι ότι και στο μέλλον τίποτα δεν θα αλλάξει.

Σχολιάστε