Εικόνες ντροπής στο ΣυνοικισμόΦωτορεπορτάζ από τον Συνοικισμό Πόρου (Δρουγκέικα): Το σημείο βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή, όπου μέχρι πρότινος υπήρχαν κάδοι απορριμμάτων, οι οποίοι μετακινήθηκαν για άγνωστη αιτία.
Έκτοτε, οι κάτοικοι έχουν επικοινωνήσει πολλές φορές με τον Δήμο Πόρου, ώστε να επανατοποθετηθούν και να μην δημιουργείται καθημερινά αυτός ο σωρός σκουπιδιών, αλλά το θέμα δεν έχει ακόμα λυθεί.
Ο επόμενος κάδος απορριμμάτων βρίσκεται σε απόσταση 200 μέτρων επί του κεντρικού δρόμου κι έτσι, όσοι κάτοικοι της περιοχής δυσκολεύονται να έχουν πρόσβαση σε αυτόν, ρίχνουν τα σκουπίδια τους στο έδαφος και μάλιστα σε ιδιόκτητο χώρο, που είναι όμως αφύλακτος.

Με αφορμή την εκστρατεία καθαρισμού του νησιού στις 24 και 25 Ιουνίου και μετά από αναρίθμητες καταγγελίες αναγνωστών, εντοπίσαμε και απαθανατίσαμε το πρόβλημα, το οποίο και αποτελεί άμεσο κίνδυνο για την δημόσια υγεία. Το πρόβλημα καθαριότητας στο νησί ολοένα και μεγαλώνει και δυστυχώς πλέον βρίσκεται και δίπλα στις πόρτες των σπιτιών μας.
Σχολιάστε