Εθελοντική Αιμοδοσία στις 22 Μαρτίου στον Πόρο για την Τράπεζας Αίματος του ΔήμουΑΦΙΣΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ 22 μαρτιου 2016Για την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 έχει προγραμματιστεί το επόμενο ραντεβού των εθελοντών αιμοδοτών του Πόρου, στο Κτήριο Συγγρού από τις 8:30 το πρωί, μέχρι τις 13:30 το μεσημέρι. Στόχος, να προσφερθεί δώρο ζωής, με όσο το δυνατό μεγαλύτερη προσέλευση και νέους αιμοδότες.

Σε μήνυμα της η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος σε θέματα υγείας κ. Μαρία Βαρβάρου, αναφέρει:

“Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας και όλοι προσφέρουν το καλύτερο κομμάτι του εαυτού τους.

Θερμότατα ευχαριστούμε όλους τους αιμοδότες που ήταν συνεπείς στο ραντεβού τους, προσφέροντας αίμα για τις ανάγκες της τράπεζας αίματος του Δήμου Πόρου, στην προγραμματισμένη Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου μας στις 20 Νοεμβρίου 2015. Η ευαισθησία τους ήταν συγκινητική , και πρέπει να παραδειγματίσει , να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει σε ανάλογες κινήσεις και πράξεις αγάπης και άλλους συνδημότες μας. Λόγω της μεγαλύτερης προσέλευσης εθελοντών προγραμματίσαμε για το 2016 τρεις αιμοδοσίες οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τους μήνες  Μάρτιο – Ιούλιο – Νοέμβριο ( κάθε 4 μήνες ).

Στόχος της Τράπεζας Αίματος του Δήμου μας  είναι να αυξηθούν τα αποθέματα της έτσι ώστε σε κανένα συνάνθρωπό μας να μη λείψει αίμα όσο και όταν το χρειαστεί !           

 Κάθε σπίτι πρέπει να έχει και έναν αιμοδότη.”
Σχολιάστε