Δ. Κατσικάρης: Η Μελέτη για τον Βιολογικό Καθαρισμό Πόρου είναι έτοιμηkatsikaris3Ο τέως Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Δημήτρης Κατσικάρης εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Ο τ. Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, ερωτηθείς -μετά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πόρου- σχετικά με τη μελέτη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της μονάδας Βιολογικού Καθαρισμού Πόρου – Τροιζηνίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, ανταποκρινόμενη στο αίτημα του Δήμου Πόρου και την σύμφωνη γνώμη – απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου, ανέλαβε -επιστρατεύοντας τα στελέχη των κεντρικών τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας- τη σύνταξη μελέτης για τη συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων της μονάδας του Βιολογικού Καθαρισμού Πόρου – Τροιζηνίας -πράγμα που έγινε.

Η μελέτη αυτή ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ και στη διάθεση του Δήμου Πόρου, όπως γνωρίζουν από το καλοκαίρι ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι με το θέμα, νυν και τέως.

Θεώρησα σκόπιμο και δεοντολογικό να μην την αποστείλω στο Δήμο Πόρου προς εξέταση και έγκριση λίγες μέρες πριν την εκπνοή της θητείας μας, αφού τόσο η δημοτική όσο και η Περιφερειακή αρχή είχε αλλάξει και, άρα, κατά τη γνώμη μου, για λόγους δημοκρατικής νομιμότητας και ηθικής τάξεως, θα έπρεπε να εξεταστεί από τις νέες αρχές που προήλθαν από νωπή λαϊκή εντολή.

Ο Δήμος Πόρου –αν ενδιαφέρεται ακόμη για τη μελέτη που ο ίδιος ζήτησε να συνταχθεί και αντιμετωπίζει συνολικά τα τεράστια προβλήματα του Βιολογικού Καθαρισμού- μπορεί όποτε θέλει να την αναζητήσει στον νυν Αντιπεριφερειάρχη Νήσων (και Ποριώτη) κ. Παναγιώτη Χατζηπέρο και στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Νήσων.

Η ΜΕΛΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ και με βάση αυτή -αν συμφωνεί ο Δήμος Πόρου και χρηματοδοτήσει η νέα Περιφερειακή Αρχή- μπορούν ΑΜΕΣΑ να ξεκινήσουν οι διαδικασίες οριστικής αντιμετώπισης όλων των προβλημάτων του Βιολογικού καθαρισμού»

 
Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Aketon says:

  Τραγικος Κατσικαρης.

 2. ΠΕΤΡΟΣ says:

  Κατσικάρη οι ρίγες θα σου πηγαίνουν πολύ

 3. Η κατσίκα κάνει μπε, όχι ο ποριωτης says:

  Κύριε Κατσικάρη, μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας. Στην υπ.αριθμ. Οικ. 243758/4532 είχατε ισχυριστεί οτι η πρόταση σας να συνταχθεί μελέτη απο την Περιφέρεια για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος, και τωρα μας λέτε οτι η μελέτη παραδόθηκε σε εσάς τον Αύγουστο? σε ιθαγενείς απευθύνεστε κ. Κατσικάρη? γι αυτό φάγατε μαύρο απο τον κόσμο κ. Κατσικάρη. Η προεκλογική πρόταση για τον βιοκα αλλα και η απόφαση σας για τις εξετάσεις των οδηγών στον Πορο, αποδείχτηκαν προεκλογικός εμπαιγμός κ. Κατσικάρη. Αφήστε τον Δήμαρχο Πορου να κάνει αυτά για τα οποία τον εξέλεξε ο λαός του Πορου. Αρκετά κάνατε για το νησί μας κ. Κατσικάρη. Τέσσερα χρονια αντιπεριφερειάρχης και στη θητεία σας το νησί γέμισε σκατα κ. Κατσικάρη. Πέντε μήνες πριν τις εκλογές, δώστου χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς κ. Κατσικάρη. Ειστε κι εσείς απο τους υπεύθυνους κ. Κατσικάρη.

 4. Δημητρης says:

  https://www.porosnews.gr/elections/βιοκα-πόρου-έκθετος-ο-δήμαρχος-πόρου-α/

  Διαβάστε τα κατορθώματα των Κατσικάρη, Στρατηγού, Ζεντελη, Μητσιόπουλου, Μωροπουλου, Κουτουζη. Μπαλάκι ευθυνών απο ανεύθυνους. Εμπαιγμός! Πολιτικη αλητεία! Πόση κοροϊδία πια? ΟΛΟΙ αυτοι έχουν τα μούτρα να συνεχίζουν να μιλάνε (πλην Στρατηγού και Ζεντελη – μωκο αυτοι)!

 5. nemesis says:

  ΑΦΟΥ Η ΜΕΛΕΤΗ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΓΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥΣ ? ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΠΟΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΑΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,(Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ) ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΟΚΑ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

Σχολιάστε