Δ. Γρίβας : Η λάσπη επιστρέφει στους λασπολόγους μουΑπό το στέλεχος της δημοτικής παράταξης του Σπ. Σπυρίδωνα “Δύναμη Ενότητας” και μέλος του Δ.Λ.Τ. κ. Δημήτρη Γρίβα, λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

“Τον τελευταίο καιρό κύκλοι προσκείμενοι στην παράταξη του κ. Δημητριάδη έχουν ξεκινήσει μια βιομηχανία λασπολογίας στο πρόσωπό μου προκειμένου να καλύψουν την ανευθυνότητα και την προχειρότητα με την οποία χειρίζονται θέματα που αφορούν τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας.

Συγκεκριμένα οι λασπολόγοι διαδίδουν ότι εγώ σταμάτησα το έργο στην γέφυρα του Συνοικισμού (έμπροσθεν νεκροταφείου) κάνοντας καταγγελία. Ουδεμία καταγγελία έχω κάνει σε οποιαδήποτε υπηρεσία. Άλλα είναι τα εμπόδια που το έργο δεν προχώρησε (Μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση του Δημάρχου στο Poros News, που σκόπιμα αποφεύγει να γνωστοποιήσει τους λόγους που σταμάτησε το έργο).

Ορισμένα όμως από τα προβλήματα που έχω πληροφορηθεί, είναι η μη έγκαιρη απομάκρυνση στύλου της ΔΕΗ ο οποίος έπρεπε να είχε απομακρυνθεί και ιδιοκτησιακά θέματα με παρόχθιους ιδιοκτήτες (εφόσον αληθεύουν).

Αντιθέτως, θέλοντας να βοηθήσω στην ταχύτερη αποπεράτωση του έργου, είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χατζηπέρο, όπου του πρότεινα μέρος της γέφυρας να γίνει με προκάτ (το πέτσωμα) όπως εξάλλου έχει γίνει και στην γέφυρα της λίμνης της Ψήφτας, ώστε το έργο να ολοκληρωθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα καθώς μπαίνουμε και στην τουριστική περίοδο.

Ενημέρωσα επίσης ότι η παράκαμψη πρέπει να γίνει με υψηλά στάνταρ ασφαλείας (σωστές κλίσεις / φωτεινοί σηματοδότες) ώστε τα φορτηγά και τα λεωφορεία να διέρχονται με ασφάλεια για την εξυπηρέτηση του Ασκελίου και των ξενοδοχείων. Πέρα αυτού καμία άλλη ανάμειξη δεν έχω με την γέφυρα εξάλλου ο χώρος δεν είναι αρμοδιότητας μου ως μέλος του Δ.Λ.Τ.

Τελευταία, παρακολουθούμε τα πιο ακραία θανατηφόρα ατυχήματα που έχουν γίνει στην Ελλάδα από ανθρώπινο ή μηχανικό λάθος. Το Σάββατο, προπαραμονή Καθαράς Δευτέρας, ενώ δύο Ferry Boats πηγαινοέρχονταν με κόσμο, παρατήρησα ότι είχε στηθεί πίστα παιχνιδιών στην έξοδο του Ferry Boat στο λιμάνι, αρμοδιότητος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Ως Δ.Λ.Τ. δεν γνωρίζαμε για αυτή την δραστηριότητα ούτε είχε ζητηθεί η βοήθεια μας. Αντίθετα πληροφορήθηκα εκ των υστέρων ότι ο αρχικός χώρος που είχε επιλεγεί ήταν δίπλα από την μάντρα του Κ.Ε. Πόρος (Parking), πλην όμως εκεί υπήρχαν παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Κανένας όμως από τους διοργανωτές δεν είχε την προνοητικότητα να ενημερώσει το Δ.Λ.Τ. ώστε να απομακρυνθούν τα αυτοκίνητα. Τηλεφώνησα στο Λιμεναρχείο να ρωτήσω ποιος είχε δώσει την άδεια. Το Λιμεναρχείο μου απάντησε ότι το ίδιο είχε δώσει την άδεια και το θέμα έληξε εκεί. Που είναι λοιπόν η καταγγελία;

Η ερώτηση μου προς αυτούς που με λοιδορούν, είναι εάν ένας από τους οδηγούς που έβγαινε από το ferry boat από ανθρώπινο ή μηχανικό λάθος χτυπούσε κάποιο παιδί τι θα γινόταν; Δεν θα μπορούσε η εκδήλωση να γίνει σε κάποιο σχολείο που θα ήταν και πιο ασφαλές; Καλό θα είναι λοιπόν, η παράταξη του κ. Δημητριάδη, έστω και τώρα να μάθει να προγραμματίζει τα έργα και να λαμβάνει όλες τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις για την ασφάλεια των πολιτών και την ορθή διαχείριση των χρημάτων τους.

Επιτέλους ας σταματήσουν να ψάχνουν να βρίσκουν “δράκους”, για να καλύψουν δικές τους παραβλέψεις και την ανικανότητα τους στο να διοικήσουν τον Δήμο.”
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. sferos says:

    Πω πω τι αγνός άνθρωπος με συγκίνησες ανατρίχιασα !!!!!!!!!!

  2. aixmiros says:

    Ο μη αιρετός του νησιού, που οι Υπηρεσίες απαασχολούνται με τις κάθε μορφής καταγγελίες του!!!

Σχολιάστε