Δύο διανυκτερεύσεις στον Πόρο τα καταμαράν του “7th Catamarans Cup International”catamaran

Για δύο βράδια θα βρεθούν – για πρώτη φορά φέτος – στο λιμάνι του Πόρου τα δεκάδες ιστιοφόρα καταμαράν που συμμετέχουν στο 7ο Catamarans Cup της Istion Yachting.

Ο φετινός ιστιοπλοϊκός αγώνας ξεκινάει το Σάββατο 22 Οκτωβρίου από την Μαρίνα του Αλίμου, με την τελετή έναρξης. Την Κυριακή 23/10 τα σκάφη θα ταξιδέψουν στο 1ο  σκέλος του αγώνα από τη Βουλιαγμένη στην Κέα.

Την Δευτέρα 24/10 θα πραγματοποιηθεί το 2ο σκέλος από την Κέα στην Κύθνο. Την Τρίτη 25/10 το 3ο σκέλος περιλαμβάνει την διαδρομή Κύθνος – Πόρος, όπου οι ιστιοπλόοι θα περάσουν ελεύθερα το απόγευμα τους και θα ξεκουραστούν στο νησί και την Τετάρτη 26/10.

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου θα αναχωρήσουν για το 4ο σκέλος Πόρος – Επίδαυρος και την επομένη θα επιστρέψουν, εκτός αγώνα, στον Άλιμο, για το αποχαιρετιστήριο πάρτι.

Το Catamarans Cup, που ξεκίνησε από την Istion Yachting το 2010, είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές ιστιοπλοϊκό γεγονός, με συμμετοχές πάνω από 18 χώρες – ένας διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας, που συνδυάζει ιδανικά τη διασκέδαση ενός ιστιοπλοϊκού αγώνα με χαλαρωτικές διακοπές στα ελληνικά νησιά.

Παρέχοντας και τα δύο, καλή ανταγωνιστική ιστιοπλοΐα και διασκέδασης, η εκδήλωση είναι ανοιχτή για ναύτες κάθε επιπέδου, που θέλουν να έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν με τους φίλους και την οικογένειά τους, την εμπειρία ενός ιστιοπλοϊκού αγώνα με τον πιο ασφαλή, άνετο και ίσως τον πιο διασκεδαστικό τρόπο που υπάρχει !

Οι συμμετέχοντες ναυλώνουν ιστιοφόρα καταμαράν στα ελληνικά νησιά, υπό συνθήκες που δεν είναι διαφορετικές από ό, τι μια τυπική ναύλωση σκάφους για διακοπές, σε έναν αγώνα που εκτυλίσσεται στα ελληνικά νησιά και διαρκεί μια εβδομάδα, γεμάτη εκδηλώσεις βραβεία, πάρτι και γιορτές.

Τα φιλόξενα νησιά μας, καλωσορίζουν κάθε φορά τους ναύτες με οργανωμένες τοπικές εκδηλώσεις, θεματικούς διαγωνισμούς, βραβεία και τελετές, κοκτέιλ πάρτι, δείπνα με BB-Qs και πολλά πάρτυ!

 
Σχολιάστε