Δωρεάν προληπτικός αναπνευστικός έλεγχος (Σπιρομετρήσεις)ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣΜια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, ανοιχτή για το κοινό, θα πραγματοποιηθεί στον Πόρο, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για ορισμένες σημαντικές αναπνευστικές παθήσεις.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει δωρεάν προληπτικός αναπνευστικός έλεγχος (Σπιρομετρήσεις), σε όποιον το επιθυμεί, από ειδικό Πνευμονολόγο και από ειδικά εκπαιδευμένους Επαγγελματίες Υγείας, για τη διερεύνηση ύπαρξης πρώιμων ή και προχωρημένων αναπνευστικών παθήσεων. Η σπιρομέτρηση είναι μία απλή και βασική εξέταση στο πλαίσιο ελέγχου της αναπνευστικής λειτουργίας. Είναι πολύτιμη τόσο στη διάγνωση όσο και στην παρακολούθηση διαφόρων παθήσεων των πνευμόνων, όπως του βρογχικού άσθματος, της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειαςκ.λπ. Ενδείκνυται δε ιδιαίτερα για χρόνιους καπνιστές.

 Η εκδήλωση αποτελεί πρωτοβουλία του Δήμου Πόρου διά της εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για θέματα υγείας Μαρίας Βαρβάρου και θα λάβει χώρα στο Κτίριο Συγγρού το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016 (ώρες 10.00 – 13.00), ενώ θα ξεκινήσει με ομιλία του αρμόδιου Πνευμονολόγου από τις 10.00 έως και τις 10.20 περίπου. Για ραντεβού καλέστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2298029099 – 2298022222.

 

Σας προσκαλούμε όλους να συμμετέχετε. Η έγκαιρη διάγνωση των πνευμονολογικών προβλημάτων είναι σωτήρια.

 

Οργάνωση: Δήμος Πόρου & GMG Diagnostics
Σχολιάστε