Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων Πόρου για γαμήλιο τουρισμό από τον Ε.Ε.Σ.Π.Ο Εμπορικός & Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, τοποθετεί τον Πόρο με μια σειρά στοχευμένων δράσεων στην δυναμικότερη κατηγορία ειδικών μορφών τουρισμού σε Ελλάδα και Εξωτερικό – με ιδιαίτερα υψηλή ανά άτομο δαπάνη – τη διοργάνωση Θρησκευτικών και Πολιτικών γάμων και λοιπών εκδηλώσεων (βαπτίσεις κλπ).

Η πρώτη ιδιαίτερα επιτυχημένη δράση του Συλλόγου, ήταν η συμμετοχή στην κορυφαία διοργάνωση Γάμων Bridal Expo τον περασμένο Ιανουάριο. Το καλαίσθητο περίπτερο του Ε.Ε.Σ.Π. με τον συνδιοργανωτή Askeli Restaurant και τις επιχειρήσεις-υποστηρικτές, αποτέλεσε τον πόλο έλξης εκατοντάδων επισκεπτών, wedding planners και εξειδικευμένων δημοσιογράφων.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης και αμέσως μετά, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.Π. έκλεισε σημαντικές συμφωνίες με πολλούς wedding planners και wedding specialists  από την Ελλάδα και το Εξωτερικό για την προβολή του Πόρου ως wedding destination. Σε αυτά τα πλαίσια, ο Σύλλογος δίνει τη δυνατότητα σε ΟΛΕΣ τις επιχειρήσεις του Πόρου που δραστηριοποιούνται στη συγκεκριμένη Αγορά (διοργάνωση δεξιώσεων, διαμονή, catering, χώροι εκδηλώσεων, φωτογραφίσεις, μουσικά σχήματα κλπ) να προβάλουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις υπηρεσίες τους σε χιλιάδες υποψηφίους πελάτες μέσω των εξειδικευμένων επαγγελματιών και ιστοσελίδων.

Οι επιχειρήσεις χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

ΧΩΡΟΙ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ (Ξενοδοχεία, Boutique Resorts, Ανοιχτοί Χώροι Δεξιώσεων, Εστιατόρια κλπ)

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ-ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ (Φωτογράφοι, Ζαχαροπλαστεία, Catering, Μουσικοί κλπ)

Για να μπορέσουμε να προωθήσουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για την κάθε επιχείρηση σε wedding planners και wedding specialists, χρειάζεται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν και να αποστείλουν στον Σύλλογο την κατάλληλη φόρμα (σε Ελληνικά και Αγγλικά). Επιπρόσθετα είναι απαραίτητο να αποσταλούν με usb stick ή με email Φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση των χώρων και των παρεχόμενων υπηρεσίων της επιχείρησης.

Τις ειδικές φόρμες μπορούν να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι στα ειδικά έντυπα που θα μοιραστούν από την Παρασκευή 25/2 ή ηλεκτρονικά στους παρακάτω συνδέσμους:

 

Επιχειρήσεις Διαμονής & Δεξιώσεων :     https://goo.gl/forms/txXjOvz55Jndm1I32

 

 

Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών & Προμήθειας Προϊόντων

https://goo.gl/forms/ASW7JVRldlzlZ9E43

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το πρόγραμμα και τα επιμέρους χαρακτηριστικά του, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 6970801255 ή να αποστείλετε το ερώτημα σας στο email: eesporou@gmail.com
Σχολιάστε