Δυσκολίες στη σύνδεση με την Αθήνα: Μπλόκο αγροτών σε Ισθμό και Μέγαρα


Φωτογραφία: loutrakiblog.gr

Φωτογραφία: loutrakiblog.gr

Την εθνική οδό στο ύψος του Ισθμού έκλεισαν αγρότες της Κορινθίας από το μπλόκο της παλαιάς Σωληνουργίας, μετά από  αυτοκινητοπορεία που πραγματοποίησαν στην πόλη της Κορίνθου.
Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, το Σάββατο από τις 14.40 περί τους 750 αγρότες με 450 τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα με πανό και μαύρες σημαίες έκλεισαν την Αθηνών-Κορίνθου με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ουρά αυτοκινήτων, ενώ από τις 15:00 έκλεισαν και το ρεύμα προς Κόρινθο.
Η τροχαία εκτρέπει την κυκλοφορία των οχημάτων προς Αθήνα από τον Ισθμό με παράκαμψη μέσω της παλαιάς εθνικής οδού έως περίπου τους Αγίους Θεοδώρους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι κινητοποιήσεις θα εντατικοποιηθούν σήμερα Δευτέρα. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες οι αγρότες πραγματοποιούν  δυναμικές κινητοποιήσεις και στα διόδια των Μεγάρων, επιτρέποντας ωστόσο την κυκλοφορία για χρονικές περιόδους.

Οι κινητοποιήσεις των αγροτών, θα προκαλέσουν προβλήματα στη σύνδεση της Πελοποννήσου με την Αττική και κατά συνέπεια θα επηρεαστούν και οι Τροιζήνιοι από αυτές.

Να θυμίσουμε ότι και τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα την Τετάρτη και την Πέμπτη (27&28 Ιανουαρίου) καθώς η ΠΝΟ έχει προγραμματίσει 48ωρη απεργία για αυτές τις μέρες.
Σχολιάστε