Δρομολογείται το “Άκουα Τζιούελ” στη γραμμή Πειραιάς, Αίγινα, Μέθανα, ΠόροςAQUA-JEWELΣτις 13 Ιουνίου θα αρχίσει τα δρομολόγια του το επιβατηγό οχημαγωγό πλοίο “Άκουα Τζιούελ” του Γιώργου Περογιαννάκη στη γραμμή Πειραιάς, Αίγινα, Μέθανα, Πόρος και θα είναι η δεύτερη εταιρεία, μετά την Helenic Seaways που θα προσεγγίζει τα Μέθανα και τον Πόρο.

Το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών του υπουργείου Ναυτιλίας ενέκρινε κατά πλειοψηφία το αίτημα της πλοιοκτήτριας εταιρείας να δρομολογηθεί το πλοίο εκτάκτως από 13 Ιουνίου μέχρι και 31 Οκτωβρίου, οπότε λήγει και η δρομολογιακή περίοδος. Βέβαια, το ΣΑΣ, έδωσε το πράσινο φως για την δρομολόγηση του πλοίου με ορισμένους περιορισμούς όσον αφορά στις αναχωρήσεις του πλοίου από τον Πειραιά και την Αίγινα. Εξάλλου, η Hellenic Seaways από τις 10 Μαίου μέχρι και 31 Μαίου θα δρομολογεί τέσσερις φορές την εβδομάδα πλοίο από Πειραιά για Μέθανα και Πόρο. Όπως ανακοινώθηκε δρομολόγιο από τον Πειραιά για τα Μέθανα και τον Πόρο θα έχει κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

mymethana.gr
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ΠΑΚΩΜΟ says:

    Δυστυχώς και η νέα δρομολόγηση γίνεται στο πνεύμα της “αρπαχτής”.Οπως και πολλές χερσαίες επιχειρήσεις λειτουργούν μόνον την Τουριστική περίοδο και στην συνέχεια κλείνουν,έτσι και ο υπ’ όψιν πλοιοκτήτης δρομολογεί το πλοίο του μόνον για τους μήνες που θα τα “οικονομάει” και τον χειμώνα οι μόνιμοι κάτοικοι θα συνεχίσουν να ταλαιπωρούνται από τα σαπιοκάραβα της ΗSW.

Σχολιάστε