Δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης από τις παρατάξεις μειοψηφίας σε Πόρο και Τροιζηνίαimages xmasΣτο πνεύμα των Χριστουγέννων και στις δύσκολες μέρες που βιώνουν πολλοί συμπολίτες μας, οι παρατάξεις της μειοψηφίας, τόσο στο Δήμο του Πόρου, όσο και στην Τροιζηνία με δράσεις αγάπης , εκφράζουν την κοινωνική αλληλεγγύη τους, προς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Διαβάζουμε σε ανακοινώσεις στο διαδίκτυο:

 

Προσφορές αγάπης από την Αλλαγή Πορείας

Για τρίτη συνεχή χρονιά, οι σύµβουλοι της Αλλαγής Πορείας επιστρέφουν στην κοινωνία του Πόρου την «αποζηµίωσή» τους από τις συµµετοχές τους στις συνεδριάσεις του ∆ηµοτικού Συµβουλίου.

Έτσι, η παράταξή µας θα διαθέσει και φέτος δωροεπιταγές των 40 ευρώ για αγορά τροφίµων από καταστήµατα του Πόρου σε συνανθρώπους µας που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη, τονώνοντας παράλληλα και την τοπική αγορά.

Λόγω της εντεινόµενης οικονοµικής κρίσης, οι δωροεπιταγές αυτές φέτος, µετά την ενίσχυση του «κοινωνικού µας ταµείου» και από άλλα µέλη της παράταξής µας, καθώς και από την οικογένεια του επικεφαλής µας Γιάννη ∆ηµητριάδη, ελπίζουµε ότι θα ξεπεράσουν τις 100.

Επίσης, όπως και πέρυσι, σε συνεργασία µε την ταβέρνα «Η Ρότα» του µέλους της παράταξής µας Γιώργου ∆ηµητριάδη, η Αλλαγή Πορείας θα παράσχει γεύµατα για τις ηµέρες των γιορτών σε δηµότες που τα έχουν ανάγκη. Οι συνάνθρωποί µας που θα λάβουν τις παραπάνω προσφορές προκύπτουν µετά από διασταύρωση των σχετικών στοιχείων του ∆ήµου Πόρου και από επικοινωνία και συνεννόηση µε όλες τις εκκλησίες του νησιού.

Ωστόσο, παρακαλούµε τις φίλες και τους φίλους µας να µην διστάσουν να µάς υποδείξουν περιπτώσεις συνανθρώπων µας που τυχόν έχουν σοβαρή ανάγκη για βοήθεια.

http://ioannisdimitriadis.gr/wp-content/uploads/2013/12/tefxos6.pdf

 

Διανομή τροφίμων από το Δίκτυο Πολιτών “ΑλλάΖΟΥΜΕ τα Μέθανα και την Τροιζηνία’

ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ “ΑλλάΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΘΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ”

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ
στην προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη.
ΣΤΗΡΙΖΩ
κάθε ενέργεια ενίσχυσης του συμπολίτη μου.
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ
την ανθρώπινη ζωή, την αξιοπρέπεια και το περιβάλλον.
ΠΡΟΣΦΕΡΩ
εθελοντικά για τον συνάνθρωπο μου και στην ανάπτυξη του τόπου μου.
ΚΕΡΔΙΖΩ
από την ανακύκλωση, την κομποστοποίηση, την ανταλλαγή σπόρων και αντικειμένων.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
ΣΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ
ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.

τηλέφωνο 6944 929994.

http://www.mymethana.gr/?q=node%2F1393

 
Σχολιάστε