Διοργάνωση workshop για την προβολή του Πόρου ως τουριστικού προορισμούPOROS_AEROFOTO2Στο πλαίσιο των ενεργειών για την προβολή του Πόρου ως τουριστικού προορισμού, ο Δήμος Πόρου διοργανώνει έκθεση – παρουσίαση του Πόρου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Στράτος Βασιλικός» (Μιχαλακοπούλου 114, Αθήνα) την Τετάρτη, 10 Ιουνίου και ώρες 13:00 – 17:00.

Η Έκθεση (η διοργάνωση της οποίας ανατέθηκε με την υπ’ αριθμ. 76/2015 Απόφαση του ΔΣ σε εξειδικευμένη εταιρία) θα περιλαμβάνει δυο μέρη: Στο πρώτο θα γίνει παρουσίαση του Πόρου ως τουριστικού προορισμού, με ομιλίες και χρήση Power Point, ενώ στο δεύτερο μέρος θα ακολουθήσουν συναντήσεις τουριστικών πρακτόρων από τουριστικά γραφεία της Αθήνας με ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων από το νησί μας. Στην αίθουσα συνάντησης θα υπάρχει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στο διαδίκτυο (Wi-Fi) και οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να έχουν μαζί τους laptop ή tablet. Παράλληλα, οι επαγγελματίες θα μπορούν να φέρουν κάρτες και μπροσούρες με τα στοιχεία των επιχειρήσεών τους.

Στην έκθεση μπορεί να συμμετέχει δωρεάν  κάθε επιχείρηση που ασχολείται με τον τουρισμό (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εταιρίες παροχής τουριστικών υπηρεσιών, καταστήματα εστίασης), καθώς και οι Σύλλογοι που εκπροσωπούν τέτοιες επιχειρήσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Γραφείο Δημάρχου κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση synergatis1@poros.gr.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Βαγγελης Ταρταρακης says:

  Συγχαρητηρια για την πρωτοβουλία,

  Θα ειναι μια πολυ καλη ευκαιρία να γνωριστούμε με μεγάλους τουριστικούς πράκτορες κ να προβάλουμε τις επιχειρήσεις μας
  Σε τέτοιες συγκεντρώσεις πρεπει να υπαρχει οσο το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή αφενός για να “εκμεταλλευτούμε” το γεγονός οτι θα ειναι πολλοί πράκτορες μαζεμένοι αφετέρου για να δείξουμε μια σοβαρότητα κ αξιοπρεπή συμμετοχή

  Φιλικά
  Βαγγελης

Σχολιάστε