Διημερίδα για την παραγωγή, τον τουρισμό και τις υπηρεσίες στον Πόρο και την Τροιζηνίαδιημεριδα ΠοροςΔύο πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, οι οποίες είναι συνδιοργάνωση της Πρωτοβουλίας Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης ΚΑΛΑΥΡΙΟ και του Σύλλογου Πολιτών και Καταναλωτών Πόρου, με τίτλο “ΕΠΙΧΕΙΡΩ”, θα πραγματοποιηθούν στον Πόρο τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου.
Οι εκδηλώσεις αφορούν την επιχειρηματικότητα στον αγροτικό, μεταποιητικό και τουριστικό τομέα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες ομιλητές, οι οποίοι με μεγάλη προθυμία αποδέχθηκαν την πρότασή των διοργανωτών. Συγκεκριμένα το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο συμμετέχει με την παρουσία τεσσάρων εκπροσώπων του , τους κ.κ. Ανδριανό Μιχάλαρο, Πρόεδρο, Γεώργιο Κωνσταντόπουλο Α΄Αντιπρόεδρο, Μιχάλη Γιάγκα Διευθυντή και Γεώργιο Χαλόφτη Ειδικό Σύμβουλο, επίσης ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Χρήστος Πάλλης, η ΣΙΤΕΣΑΠ (Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος), ο κ. Γεώργιος Κωστούρος συντονιστής προγράμματος Leader Πελ/σου, το Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας Πελ/σου, ο κ. Δημήτρης Συξέρης πρόεδρος Ε.Τ.Α.Π. , ο επιχειρηματία και δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρη Μωρόπουλος, οι επιχειρηματίες κ.κ. Γεώργιος Κωστελένος και Νίκος Χατζηπέρος και ο κ. Αλέξανδρος Κυριακάκης ανταποκριτής της ΚΕΠΑ στις Βρυξέλλες.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως ακολούθως:
Σάββατο 30 Μαρτίου ώρα 5μ.μ. Πρωτογενής και δευτερογενής Τομέας.
Κυριακή 31 Μαρτίου ώρα 10.30 π.μ. Τουριστικό προϊόν και Υπηρεσίες.

Και οι δύο εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Δημοτική Χατζοπούλειο Βιβλιοθήκη και οι διοργανωτές ευχαριστούν την ΔΗΚΕΠ για την παραχώρηση του χώρου και τον κο Γιάννη Μανιάτη πρόεδρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης για τον αγόγγυστο χρόνο που διαθέτει στις εκδηλώσεις τους.
Σχολιάστε