Διανομή ενημερωτικού έντυπου από τον Ε.Ε.Σ.Π. το τριήμερο του Αγ. ΠνεύματοςLOGO-_._._._Ο Εμπορικός & Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, διένειμε ενημερωτικό έντυπο καλοσωρίσματος στους επισκέπτες του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος. Η ανακοίνωση του Συλλόγου, έχει ως εξής: 

“Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ο Πόρος πλημμύρισε στη κυριολεξία με επισκέπτες από κάθε σημείο της χώρας, ενώ το μεγαλύτερο μέρος αυτών ήλθε στο νησί με Ι.Χ αυτοκίνητα. Είναι χαρακτηριστικό πως από το απόγευμα της Παρασκευής έως το βράδυ του Σαββάτου, είχαν περάσει με τα Φέρρυ της Πορθμειακής Γραμμής Πόρου-Γαλατά περισσότερα από 1.000 αυτοκίνητα.

Σε συνεργασία με τις 2 Κοινοπραξίες των Φέρρυ,  ο Εμπορικός-Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, δημιούργησε και διένειμε ένα ενημερωτικό έντυπο καλοσωρίσματος  των επισκεπτών στο νησί με χρηστικές πληροφορίες και χρήσιμα τηλέφωνα. Τα έντυπα, προσέφεραν στους επισκέπτες οι υπάλληλοι των Ακτοπλοικών Κοινοπραξιών μαζί με την έκδοση των σχετικών εισητηρίων.

Η επιτυχία της συγκεκριμένης κίνησης ήταν τέτοια που, τα συγκεκριμένα έντυπα εκτός από τα εκδοτήρια των Φέρρυ στο Γαλατά, μοιράστηκαν και από διάφορα σημεία στον Πόρο (Εκδοτήριο Ιπτάμενων Δελφινιών, Πρακτορείο Τύπου Μαστροπέτρου κλπ).

Το Δ.Σ του Ε.Ε.Σ.Π. επιθυμεί να ευχαριστήσει Δημοσίως τις Διοικήσεις και το Προσωπικό των 2 Κοινοπραξιών της Πορθμειακής Γραμμής Πόρου-Γαλατά καθώς και τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος που με τον επαγγελματισμό και την εξαιρετική συμπεριφορά τους, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους χιλιάδες επισκέπτες μας, οι οποίοι προσέφεραν μια οικονομική ανάσα στους, δοκιμαζόμενους από την σκληρή λιτότητα, επαγγελματίες του νησιού.

Έπειτα από σχετική πρόταση του Ε.Ε.Σ.Π. την οποία αποδέχτηκαν οι εκπρόσωποι των Κοινοπραξιών, τις επόμενες ημέρες θα ετοιμαστεί ένα πληρέστερο έντυπο με πληροφορίες για τον Πόρο και την ευρύτερη περιοχή της Τροιζηνίας, το οποίο θα μοιράζεται δωρεάν στους επισκέπτες κατά τη θερινή περίοδο”.

13466549_1136156223117552_4393506333923641551_n
Σχολιάστε