Διαμαρτυρία των Δημάρχων Πόρου, Ύδρας, Σπετσών προς την Hellenic Seawaysvideos 064Επιστολή διαμαρτυρίας, προς την εταιρεία Hellenic Seaways και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αγαπητό Αντώνιο, απέστειλαν από κοινού, σήμερα οι Δήμαρχοι Πόρου, Ύδρας και Σπετσών κ.κ. Δημητριάδης, Κουκουδάκης και Λυράκης, με την οποία εκφράζουν την διαμαρτυρία τους  για την κατάσταση που επικρατεί με τις συχνές βλάβες στα υδροπτέρυγα της εταιρείας. Η επιστολή έχει ως εξής:

 

Με την παρούσα επιστολή μας θέλουμε να εκφράσουμε τον έντονο προβληματισμό και ανησυχία μας για τις διαδοχικές μηχανικές βλάβες και καθυστερήσεις των σκαφών της εταιρείας σας που λειτουργούν στην γραμμή Πειραιάς, Πόρος, Ύδρα και Σπέτσες. Οι δημότες μας μεταφέρουν σχεδόν σε καθημερινή βάση την ανησυχία τους τόσο για την ασφάλεια τους αλλά και για την ποιότητα των υπηρεσιών της εταιρείας σας.

Την Παρασκευή μάλιστα 09/01/2015 το ιπτάμενο δελφίνι που πραγματοποίησε το απογευματινό  δρομολόγιο προς Πειραιά παρουσίασε μηχανική βλάβη με συνέπεια να κινδυνέψει η ζωή ασθενούς που επιβιβάστηκε από την Ύδρα και έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. Τελικά η ασθενής μεταφέρθηκε στην Αθήνα με ασθενοφόρο από τον Γαλατά.

Ταυτόχρονα με δεδομένη την δραστική μείωση των τιμών των καυσίμων θα περίμενε κάποιος την αντίστοιχη μείωση των τιμών των ναύλων. Αντιθέτως, όχι μόνο οι τιμές των εισιτηρίων δεν μειώθηκαν όπως ήταν αναμενόμενο αλλά περιορίστηκαν και τα δρομολόγια.

Ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκριση σας στις επισημάνσεις μας και σε μια καλύτερη συνεργασία στο πλαίσιο της έναρξης της νέας τουριστικής περιόδου σε μερικούς μήνες.

 

 

 

Οι  Δήμαρχοι

 

 

Σπετσών                                     Ύδρας                                        Πόρου

 

Παναγιώτης Λυράκης              Γεώργιος Κουκουδάκης             Ιωάννης Δημητριάδης
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Παναγιώτης Μουστάκας says:

    Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η απαράδεκτη αυτή εταιρεία η οποία εδώ και χρόνια εκμεταλλεύεται μονοπωλιακά τον Σαρωνικό θα γράψει στα παλιά της τα παπούτσια την διαμαρτυρία των Δημάρχων.Δυστυχώς το ισχύον νομοθετικό καθεστώς την καθιστά (όπως και άλλες ομοειδείς εταιρείες) κράτος εν κράτη.

  2. Γιάννης Γκούμας says:

    Νομίζω υπάρχουν δικλείδες στο νομοθετικό καθεστώς, αλλά λόγω συμφωνιών κάτω από το τραπέζι δεν χρησιμοποιούνται. Θα δείξει η συνέχεια. Η νέα κυβέρνηση είναι υποσχόμενη, έχοντας δείξει καλά στοιχεία στο ξεκίνημα.

Σχολιάστε