Διαγραφή του Κ. Δόσκαρη από την Αλλαγή ΠορείαςallagiporeiasΑπό την Δημοτική Παράταξη Αλλαγή Πορείας, λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση:

 Ενημέρωση για διαγραφή δημοτικού συμβούλου

Μετά από απόφαση του επικεφαλής της παράταξής μας και εκλεγέντος Δημάρχου Πόρου, Γιάννη Δημητριάδη, οι σύμβουλοι της παράταξης μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Πόρου, με επιστολή που απέστειλαν στις 19.8.2014 στον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ενημέρωσαν για την διαγραφή από την παράταξη του δημοτικού συμβούλου Κωνσταντίνου Δόσκαρη. Η απόφαση, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις, είναι ειδικά αιτιολογημένη και εκθέτει τους λόγους της διαγραφής, οι οποίοι αφορούν σε σοβαρά ζητήματα ηθικής τάξης.

 
Comments (20)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. century says:

  O “ΘΕΟΣ” δημητριάδης δίκασε και καταδίκασε. Θα πέσει πολύ γέλιο….

 2. SIOWMOTION says:

  Ωπ! Ο μαϊντανός της Δύναμης Ενότητας ο σεντσιουρι, βγήκε από το λαγούμι του μετά την εκλογική ΦΑΠΑ (φαπ, φαπ, φαπ) και είδε φως και μπήκε να πει μια καλησπέρα. Το αστείο είναι πως αν ο Δημητριάδης διατηρούσε τον Δόσκαρη, ο σεντσιουρι θα τα γύριζε. Λοιπόν για να τελειώνουμε. Υπάρχει ζήτημα ηθικής τάξης και απ’ ότι φαίνεται ο Δημητριάδης το μελέτησε πριν πάρει την απόφαση του. Ο κόσμος έχει κουραστεί με τις σκιές. Μακάρι να καθαρίσει το όνομα του ο Δόσκαρης μιας και έχει και ένα παιδάκι πίσω του, αλλά από τον πολιτικό στίβο, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί ο ίδιος για να μη χρειαστεί να φέρει σε δύσκολη θέση τον επικεφαλής του.

  Το πολύ γέλιο θα πέσει πάντως σέντσιουρι, αν κάνει κανένα αστείο και προσεγγίσει ο Σπυρίδωνας τον Δόσκαρη. Τότε θα γελάσουν και οι τσιπούρες καμάρι μου…

 3. Γιάννης Δόσκαρης says:

  Πάντως όταν κάποιος γράφει περί “ηθικής τάξης” όπως ο SIOWMOTION και ειδικά ανώνυμα, καλό θα είναι να σκέφτεται πρώτα πριν “εκφράσει” την άποψή του. Και αν δεν ξέρει καλύτερα να μην μιλάει καθόλου. Και όποιος θέλει οποιαδήποτε πληροφορία ευχαρίστως να τον πληροφορήσουμε, αλλά επωνύμως. Επιπλέον θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι ο αδερφός μου δεν βγάζει ανακοινώσεις για να μην ρίξει λάδι στην φωτιά και για να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Αλλά εγώ έχω να πω ότι ο αδερφός μου είναι πιο ΚΑΘΑΡΟΣ από πάρα πολλούς που μιλάνε περί ηθικής. Τον κατηγορούν ως συνυπεύθυνο, γιατί ένας επιχειρηματίας δεν πλήρωσε το ΦΠΑ του καθώς και τον φόρο τα οποία ήταν πάνω από 100.000 ευρώ, και γιατί κάποιοι δήθεν δημοσιογράφοι βρήκαν ευκαιρία να τα βάλουν μαζί του για δικούς τους λόγους… Γι αυτό όποιος δεν γνωρίζει είτε να μην μιλάει, είτε να ρωτάει πρώτα…

 4. century says:

  Είσαι όντως SLOWMOTION. O δημητριαδης αποφάσισε και μετά κατ’εντολή αποφάσισαν και οι υπόλοιποι. Ο δημητριάδης θέλει μισθοφόρους και όχι σκεπτόμενους ή αντιδραστικούς… Στρατιωτάκια και ζωάκια… Καληνύχτα σας…

 5. ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ says:

  ” Τον αρχοντα τριων δει μεμνησθαι.
  Πρωτον,οτι κατα νομους αρχει.
  Δευτερον οτι ανθρωπων αρχει.
  Τριτον οτι ουκ αει αρχει…..

 6. ΜΑΚΙΑΒΕΛΛΙ says:

  ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΩΤΑΤΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΦΙΛΟΥΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ,ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ,”ΑΓΝΟΟΥΝ” ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ,ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

 7. Γκεμπελς says:

  Δεν είδα τον Δημητριάδη να καταδικάζει τον Δόσκαρη. Από την στιγμή που εκκρεμμεί εις βάρους σου κατηγορία για κακούργημα ή παραιτείσαι ή πας με τον Σπυρίδωνα….Είναι όμως απλό: Αν είσαι ο Δόσκαρης έχεις δεν έχεις λερωμένη την φωλειά σου παραιτείσαι μέχρι να δικαστεις και να είσαι πεντακάθαρος. Έτσι διευκολύνεις και τον επικεφαλής σου και την παράταξη και δείχνεις ότι έχεις α@@@δια. Εξ άλλου για το καλό του Πόρου δεν έβαλε υποψηφιότητα; Ε για το ίδιο καλό έπρεπε να έχει παραιτηθεί. Φίλε Γιάννη καλά κάνεις και υπερασπίζεσαι τον αδερφό σου. Αλλά αφού είπε στην αρχή ότι θα παραιτηθεί γιατί τελικά δεν το έκανε; century είσαι πιο γραφικός και από το ρολόι του Πόρου

 8. Γιάννης Δόσκαρης says:

  Φίλε Γκεμπελς όπως είπα και στην αρχή η υπόθεση έχει πάρα πολλές πτυχές. Ο αδερφός μου δεν δήλωσε σε κανένα έγγραφο ότι θέλει να παραιτηθεί… Και ο κ. Δημητριάδης άσκησε και ασκεί αφόρητη πίεση στον αδερφό μου, σε βαθμό που φεύγει από τα πολιτικά όρια. Αυτός είναι και ο λόγος που ανέλαβα την πρωτοβουλία να γράψω αυτά που γράφω και όσο πιο φειδωλά μπορώ. Να είσαι σίγουρος ότι έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα να κάνω από το να ασχολούμαι με αυτά. Και αν μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες είμαι σίγουρος ότι θα αντιδρούσες παρόμοια. Σίγουρα λάθη γίνανε και από τις δύο πλευρές αλλά θα πρέπει κάποια πράγματα να λυθούν με διάλογο και όχι με πίεση. Ελπίζω όλοι να λογικευτούν και να τελειώσουν το θέμα γιατί δεν είναι καθόλου καλό για κανέναν…

 9. Ήμαρτον says:

  Η απόφαση των συμβούλων της Αλλαγής Πορείας είναι ξεκάθαρη: ο Δόσκαρης ήταν εκείνος που δήλωσε στον Δημητριάδη ότι θα ανεξαρτητοποιηθεί(!!!), ενώ όταν είχε σκάσει το θέμα και είχε ανάγκη την κάλυψή του, του είχε πει ότι θέτει στη διάθεσή του την παραίτησή του. Με αυτό το δεδομένο, είναι λογικό ότι οι μόνοι που μπορούν να ψέξουν τον Δημητριάδη είναι ο αδελφός του Δόσκαρη (φυσιολογικό και καθόλου κατακριτέο) και τα γραφικά πλέον τσιράκια του Σπυρίδωνα. Οποιοσδήποτε άλλος καταλαβαίνει ότι ο Δημητριάδης πήρε απλώς την απόφαση που έπρεπε να πάρει

 10. Πάνος says:

  Η διαγραφή Δόσκαρη είναι προάγγελος των χειρισμών των καταστάσεων που θα έρθουν.

  Δύσκολη η θέση του Δημητριάδη, προσπαθεί να προβάλει μια εικόνα του καινούργιου και του καθαρού, αλλά το υλικό του είναι παλιό σε πολύ μεγάλο ποσοστό, και πολλοί έχουν σκελετούς στην ντουλάπα τους.

  Ακόμα ποιο δύσκολη θα είναι η θέση του Δημητριάδη αν αύριο μεθαύριο ο Δόσκαρης απαλλαχθεί από τις κατηγορίες με κανένα βούλευμα (αυτό αν συμβεί θα είναι μέσα στον επόμενο ένα χρόνο, μπορεί και ποιο σύντομα).

  Τι θα κάνει μετά ? Θα του πει έλα πίσω όταν τον πέταξε έξω σαν σκουπίδι ? Όταν τον καταδίκασε πριν καν βγει το παραπεμπτικό βούλευμα ?

  Το νησί είναι μικρό, η κοινωνία μικρή, οι σχέσεις πολλές. Σε κάποια στιγμή όταν θα αντιληφθεί την αξία των προσωπικών σχέσεων σε μια τέτοια κοινωνία, θα είναι αργά.

 11. Γιώργος says:

  Καλησπέρα. Η απόφαση που πήρε ο Γιάννης Δημητριάδης δεν είναι νομική. Είναι καθαρά πολιτική και ως τέτοια θα πρέπει να κρίνεται. Σε ανάλογες περιπτώσεις στο εξωτερικό, όταν υπάρχει κατηγορία εναντίον ενός πολιτικού προσώπου, υπάρχουν και πολιτικές συνέπειες. Ο Κώστας Δόσκαρης θα έπρεπε να είχε υποβάλει την παραίτηση του για λόγους ευθιξίας. Το ότι βρέθηκε μπλεγμένος σε μια μεγάλη απάτη, ακόμη κι αν δεν έφταιγε ο ίδιος και στο τέλος αθωωθεί, δεν σημαίνει ότι απαλλάσσεται από την αμέλεια που τον βαρύνει.
  Αναρωτιέμαι αν όλοι εσείς που επικαλείστε σήμερα το τεκμήριο αθωότητας του Κώστα Δόσκαρη, θα κάνατε το ίδιο, αν αυτή η υπόθεση είχε σκάσει προεκλογικά. Δεν το νομίζω… Αντιθέτως θα ήσασταν τόσο σκληροί, και ακόμη περισσότερο, ακόμα και με ανθρώπους που δεν θα είχαν καμία ευθύνη στην όλη υπόθεση.
  Ο Γιάννης Δημητριάδης πήρε μια γενναία απόφαση από την οποία βγαίνει αριθμητικά αποδυναμωμένος, αλλά πρόκειται για μια απόφαση ή οποία επικροτείται από το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινής γνώμης, και αυτό τρομάζει πολλούς. Ιδιαίτερα όλους αυτούς που αλώνιζαν τόσα χρόνια από θέση ισχύος και τώρα βλέπουν πως αν ο νέος δήμαρχος δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του από συνεργάτες του, φανταστείτε πόσο αδιάφθορος θα είναι με ανθρώπους που με τον ένα ή άλλο τρόπο, καταχράστηκαν χρήμα και εξουσία, όλα αυτά τα χρόνια.
  Φυσικά το περιβάλλον του Κώστα αισθάνεται ότι το αγαπημένο πρόσωπο τους αδικείται και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και κατανοητό. Αλλά η υποκρισία των υπολοίπων (κανα δυο γνωστών παπαγάλων) θα πρέπει να προβληματίσει τον κόσμο. Το να περνάς με τόση ευκολία από την χαιρεκακία στη φιλευσπλαχνία απαιτεί μεγάλο ταλέντο στο ψέμα και την υποκρισία.
  Ευχαριστώ.

 12. Π.Ρ says:

  Η απόφαση που πήρε ο Δημητριάδης ήταν σωστή και επιβεβλημένη. Δε μπορείς να ξεκινάς μια νέα πορεία και με το καλημέρα να κουβαλάς τέτοιο ζήτημα ηθικής τάξης.

  Ο Δόσκαρης δε ζύγισε καλά τα πράγματα. Το πιο σωστό θα ήταν να παραιτηθεί. Αν και εφόσον με το καλό αθωωθεί, σίγουρα θα βρισκόταν θέση για την αξιοποίησή του.

 13. Κατερινα says:

  Συμφωνώ με τον Γιώργο. Ο Δόσκαρης έπρεπε να πει με δημόσια ανακοίνωση, παιδιά είμαι αθώος -προφανώς αυτό πιστεύει- αλλά παραιτούμαι μεχρι να ξεκαθαρίσει απολύτως η κατάσταση. Και θα ήταν και μάγκας που έλεγε και ο παππούς μου. Και θα είχε όλους του ψηφοφόρους του συνδυασμού μαζί του, ενώ τώρα έχει μόνον τους δικούς του.

 14. ΜΑΚΙΑΒΕΛΛΙ says:

  Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ! ΕΙΝΑ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ! ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙΣ ΨΗΛΑ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΛΛΟΥΣ, Η ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΥΣ.. ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.!

 15. Γκεμπελς says:

  Έλα να την πάρεις εσύ που είσαι πολύς…. Έλα όμως που δεν γίνεται. Άλλος είναι Δήμαρχος.

 16. ΜΑΚΙΑΒΕΛΛΙ says:

  ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ” ΠΟΛΥΣ” ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ.

 17. Γκεμπελς says:

  O.Κ. ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΠΕΙΣ. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Κ ΠΟΙΟΣ ΑΔΙΚΟ. ΣΚΕΨΟΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Κ ΝΑ ΕΧΑΝΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ. ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΡΙΜΑ; Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΡΙΣΚΑΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΣΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ; ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ Ή ΣΠΙΛΩΣΕ. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΥΣΤΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ. ΑΘΩΟΣ Ή ΕΝΟΧΟΣ-ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΘΩΟΣ- ΔΕΝ ΧΩΡΑΓΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ. ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ. ΑΣ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕ Κ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΛΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ. ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΣΠΙΛΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ Κ. ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ

 18. Petros. says:

  Το εχετε παρακανει πια..ασχολειστε ολη την ωρα με τη ζωη των αλλων χωρις να υπολογιζεται τιποτα!Ελεος πια..ο Δοσκαρης αυτο,ο Δημητριαδης εκεινο..κ τι σας νοιαζει;ξερετε τι ακριβως εχει γινει;πως προδικαζεται καταστασεις;αντε χαλαρωστε λιγο κ αφηστε τις κακιες στην ακρη μπας κ παει μπροστα αυτο το νησι..γιατι με κατι τετοιες απαραδεκτες συμπεριφορες οπως εχετε τωρα εχει μεινει το νησι χρονια πισω!!μιλατε για τις δουλειες των αλλων..για το παιδι του Δοσκαρη..κ ποιοι ειστε εσεις;οι Θεοι;τον ξερετε κ μιλατε γι αυτον;κοιταξτε την καμπουρα σας.

 19. wow says:

  Εχθές είχαμε φιλάκια και αγκαλίτσες. Καλά το έπαιξε ο Κωστάκης. Μόλις βγήκε η βρώμα οτι ο Δόσκαρης “ψάχνεται”, ο Δημητριάδης άλλαξε ρότα. Τώρα περιμένουμε την νέα ανακοίνωση.

 20. Α. Χ. says:

  Η απόκρυψη μιας όποιας σοβαρής πάθησης που χρήζει συ- στηματικής αγωγής έχει οπωσδήποτε σαν συνέπεια και την απόκρυψη της φαρμακευτικής αντιμετώπισής της.
  Προφανώς κάποιοι φοβήθηκαν, ( δεν ενοχληθηκαν!!!!) με την ανοδική δύναμη που παρουσιάζει ο κύριος Δοσκαρης..

Σχολιάστε