Διαγραμμίσεις ώστε να μπει τέλος στο κυκλοφοριακό κομφούζιο στο νέο λιμάνι (φωτογραφίες)diagramisis5Εργασίες διαγράμμισης πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο στο λιμάνι του Πόρου. Με την διαγράμμιση, χωροθετήθηκαν οι θέσεις στάθμευσης, μεταξύ αυτών και δυο θέσεις ΑμΕΑ.

Επίσης δημιουργήθηκαν διαβάσεις πεζών και σήμανση για ρύθμιση της κυκλοφορίας, η οποία θα βάλει σε τάξη την μέχρι σήμερα, άναρχη κυκλοφορία των οχημάτων στο νέο λιμάνι. Είναι απορίας άξιο, γιατί αυτές οι εργασίες, δεν είχαν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα.

diagramisis3 diagramisis2 diagramisis1

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, και απομένουν να τελειοποιηθούν κάποιες λεπτομέρειες.  Πλέον το μόνο που απομένει, είναι να δοκιμαστούν και στην πράξη ώστε να φανεί αν είναι απαραίτητο να γίνουν τροποποιήσεις.

diagramisis8 diagramisis7diagramisis4

Τέλος, τοποθετήθηκαν ταμπέλες σήμανσης μπροστά στο Γυμνάσιο Πόρου και απαγορεύθηκε η κυκλοφορία οχημάτων κατά τη σχολική περίοδο στο στενό προς το Β’ Δημοτικό Σχολείο, όπως αποφασίστηκε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο.

diagramisis6 Το γεγονός σίγουρα χαροποιεί τους γονείς των παιδιών, καθώς τα τελευταία 3 χρόνια ζητούσαν κατ’ επανάληψη να τοποθετηθεί σήμανση στο σημείο.
Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Mpampis says:

  πόσα χρόνια φάγαμε για να τραβήξει ο δήμος 5 γραμμές ? ….

  Τι να πει κανείς, επιτέλους, απίστευτό, άσταδια ? …..

  Τώρα να δούμε πόσα χρόνια θα φάνε οι συμπολίτες μας να έχουν και ορθή οδηγική συμπεριφορά που είναι πιο μεγάλο ανέκδοτο

 2. ΠΑΚΩΜΟ says:

  Ας ελπίσουμε ότι ο τόσο τυπικός (τυπολάτρης θα έλεγα) κ.Λιμενάρχης θα στέλνει τις ώρες αιχμής,τουλάχιστον, κάποιον λιμενοφύλακα ώστε να επιβάλει στους “πονηρούς”την τήρηση των διαγραμμίσεων και της προτεραιότητας επιβίβασης στα F/B
  Ως προς την οδική συμπεριφορά,στην οποία αναφέρεται ο Mpampis, και ιδιαίτερα των μηχανοβίων,αυτή μπορεί να διορθωθεί με την συνεχή παρουσία τροχονόμων οι οποίοι να μοιράζουν κλήσεις στους απειθείς.

 3. exo k kotero says:

  .εαν βεβαια ειναι οι διαγραμμισεις νομιμες και με τις αδειες που προβλεπονται….γιατι εαν δεεεεεεν ειναι….τοτε πως να μοιραστουν κλησεις????

Σχολιάστε