Δημοτικός Σύμβουλος ο Βαγγέλης Τζάνος στη θέση της Νάγιας Κοράλλη


Β. Τζάνος

Β. Τζάνος

Μια αλλαγή είχαμε εχθές στα πρόσωπα που συνθέτουν το Δημοτικό Συμβούλιο Πόρου και συγκεκριμένα στους συμβούλους της πλειοψηφίας καθώς τη θέση της Νάγιας Κοράλλη παίρνει ο Βαγγέλης Τζάνος. Αναλυτικότερα,  το 4ο Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά με την υπ. αριθμ.  E 3402/2014 Απόφαση, έκανε δεκτή ένσταση του Ευάγγελου Τζάνου του Κωνσταντίνου και τον ανακηρύσσει Δημοτικό Σύμβουλο Πόρου.

Ο Βαγγέλης Τζάνος είναι Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού ε.α. , μέλος του ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου με την Αλλαγή Πορείας (2013 -2014). Είναι 48 ετών, παντρεμένος με την Ελένη Μουρτζούκου και έχει δύο γιους. Μένει στο Νεώριο.
Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Γιάννης Δόσκαρης says:

  Σιδεροκέφαλος….!!!!

 2. Τσούκας Μπάμπης says:

  Καλή δύναμη και καλή δουλειά !!

 3. Αλιφέρης Γεώργιος says:

  Καλωρίζικος καλή δύναμη και καλή θητεία.

 4. Ελενη says:

  Μπορω να ρωτησω κατι; Αφου ο κ. Τζανος ειχε εκλεγει για ποιο λογο ορκιστηκε η κ.Κοραλλη;

 5. Αλιφέρης Γεώργιος says:

  Η κ Κοράλλη κ Ελένη ορκίστηκε διότι το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά από λάθος του την είχε ανακηρύξει επιτυχούσα και μετά από ένσταση του κ. Τζάνου με νέα Απόφαση του διόρθωσε το λάθος του. Ήταν επιβεβλημένο λοιπόν να ορκιστεί η κ. Κοράλλη, σας θυμίζω ότι και το 2011 είχε γίνει το ίδιο λάθος με τον κ. Πάνου και τον αείμνηστο Κ. Φαλκώνη.

 6. Γιάννης Γκούμας says:

  Οπότε το θέμα λύθηκε. Έτσι κι αλλιώς αυτός ο σχηματισμός δήλωσε ότι θα δουλεύουν όλοι, εκλεγμένοι και μη. Η μόνη διαφορά είναι η ευθύνη της ατομικής ψήφου στις συζητήσεις του ΔΣ.

Σχολιάστε