Δημοτικές Εκλογές Πόρου: Οι αριθμοί της κάλπης και οι νέοι Δημοτικοί ΣύμβουλοιeklogesΟ θρίαμβος του Γιάννη Δημητριάδη στις εκλογές της 18ης Μαΐου, αποτυπώνεται πλήρως και στα επίσημα αποτελέσματα. Η Αλλαγή Πορείας, επικράτησε και στα 10 εκλογικά τμήματα με συνολικό ποσοστό 56,02%.

Τον Γιάννη Δημητριάδη ψήφισαν  συνολικά 1.707 δημότες.  Να σημειώσουμε ότι στις εκλογές του 2010, ο κ. Δημητριάδης είχε συγκεντρώσει 30,70%.

Ο Σπύρος Σπυρίδων και η Δύναμη Ενότητας έλαβε ποσοστό 43,98% και ψηφίστηκε από 1.340 δημότες. Η αποχή ήταν και πάλι μεγάλη  31,94%, ποσοστό που μεταφράζεται σε 1.462 δημότες που δεν ψήφισαν.

Ποιοι σύμβουλοι εκλέγονται

Η Αλλαγή Πορείας στις εκλογές της Κυριακής κατέλαβε 10 έδρες.  Από την παράταξη του Γιάννη Δημητριάδη εκλέγονται:

Η Αγγελική Μακρή 292, ο Γιώργος Καΐκας 244, ο Τάσος Παπαχρήστου 237, η Ελένη Κανατσίδη 227, ο Γιώργος Κουτουζής 223, ο Κώστας Δόσκαρης 218, η Μαρία Βαρβάρου 199, ο Θοδωρής Χαρακλάνης 182, ο Βαγγέλης Τζάνος 168 και ο Κώστας Γκιών 166.

Η Δύναμη Ενότητας κατέλαβε 7 έδρες. Από την παράταξη του Σπύρου Σπυρίδωνα εκλέγεται ο ίδιος ως επικεφαλής και οι: Ματούλα Μητσιοπούλου 277, Ελένη Κουτουζή 250, Βαγγέλης Ζεντέλης 248,  Καίτη Ροΐδη 212, Γιώργος Μάνδηλας 167 και Δημήτρης Μωρόπουλος 166.

Διαβάστε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο ακόλουθο αρχείο που επισυνάπτουμε:

Πίνακας Αποτελεσμάτων Δημοτικών 2014

 
Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. John Doe says:

  Καλοχώνευτα! Ας δούμε και νέους ανθρώπους! Κύριε Σπυρίδωνα σας ευχαριστούμε για όσα προσφέρατε, ας δούμε και τον κ. Δημητριάδη…

  Φίλε Στέλιο Κληροδοτάκο, όταν γράφεις παρών, θέλει ω (ωμέγα) και όχι όμικρον, δεν είσαι ουδέτερο!

 2. kostis says:

  Μετά από 25 περίπου χρόνια αλλάζει το πολιτικό σκηνικό στο Πόρο και ο λαός ψήφισε ανάλογα, αλλά και “τιμώρησε” ανάλογα όχι παρατάξεις αλλά πρόσωπα από εκατέρωθεν πλευρές (που δεν εξελέγησαν σύμβουλοι).

  Συγχαρητήρια σε νικητές και χαμένους. Να μην ξεχνάμε ότι η αξία του ηττημένου δίνει την ανάλογη αξία στον νικητή.

  Μακάρι να διαψευστώ αλλά νομίζω πως τώρα αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τις παραιτήσεις του Σεπτέμβρη…

 3. Konstantinos says:

  Και τωρα ο κύριος Σπυρίδωνας ως μπροστάρης της ηττημένης παράταξης και ως μέλος του δημοτικού συμβουλίου, πρέπει να μείνει στον Πορο την ερχόμενη πενταετία και να δράσει ως αντιπολίτευση αν αγαπά το νησί μας όπως έλεγε στην προεκλογική εκστρατεία . Ειδάλλως παει να πει οτι μονο την καρέκλα ήθελε και τον μισθό και τωρα που δεν τον κρατάει τίποτα απο τα δυο πια εδω θα ψάξει κάποιο διέξοδο να φύγει !! Απο εκει και μονο θα φανούν οι προθέσεις τους πρώην δημάρχου και οχι μονο , διότι το ίδιο ισχύει και για τους άλλους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού “δύναμη ενότητας”.

  Με κάθε σεβασμό ένας δημότης του πόρου.

 4. antonis karathanasis says:

  Ακριβωσ ετσι ειναι κοσταντινε και καποτε επιτελουσ θα πρεπει να μαθουμε να σεβομαστε οσουσ μασ σεβοντε.τουσ αλλους …….

Σχολιάστε