Δεν λειτουργεί το ΦΑΞ του Δήμου Πόρου;fxΑναγνώστες μας πληροφορούν ότι προσπαθούν να στείλουν ΦΑΞ στον Δήμο Πόρου και δεν μπορούν. Συγκεκριμένα, από φίλο αναγνώστη, λάβαμε το βράδυ της Δευτέρας 18/11, το ακόλουθο μειλ:

ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΟΡΟΣ ΝΙΟΥΖ,
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΦΑΞ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ, ΟΜΩΣ, ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ (σ.σ. χθες). ΤΕΛΙΚΑ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΥΣΚΕΥΗ ΦΑΞ Ή ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΕΛΕΩ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ??? ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.

Θα μας απαντήσει κάποιος αρμοδίως;
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Sosat says:

  Χαιρετώ,
  Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση στο porosnews.gr.
  Αν ο ρόλος του site ειναι καθαρά ενημερωτικού χαρακτήρα, δεν θα έπρεπε εσείς οι ίδιοι που δουλεύετε στο site να μας ενημερώσετε για το αν δουλεύει το fax η όχι;
  Ρωτάτε τον αρμόδιο μεσα απο το site σας.. Εεε και εγω σας γράφω οτι εσείς που είσαστε οι αρμόδιοι της ενημέρωσης πριν αναρτησετε το άρθρο σας θα έπρεπε να είχατε πάρει ενα τηλέφωνο τον αρμόδιο να μάθουμε και εμείς οι μη αρμόδιοι αν τελικά δουλεύει το fax η όχι.

 2. Γιάννης Γκούμας says:

  Η είδηση δεν ήταν το αν χάλασε το φαξ ή όχι, αλλά αν πρωτοκολήθηκε η αίτηση ή όχι. Φαξ χαλάνε ή τελειώνει το χαρτί ακόμη και στα υπουργεία, βλέπε ΥΠΕΚΑ….

Σχολιάστε