Δεν έγινε ποτέ συνάντηση Δρίτσα – Σπυρίδωνα – Κατσαφάδου για τα ιπτάμεναΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣΈκθετος μένει ο επικεφαλής της μειοψηφίας, κ. Σπ. Σπυρίδων, μετά την σημερινή ανακοίνωση του Υπουργού Ναυτιλίας και τη χθεσινή ανακοίνωση των τριών Δημάρχων αναφορικά με τη συνάντησή τους για τα δρομολόγια των ιπτάμενων.

Όπως αποδείχθηκε, δεν έλαβε χώρα καμία συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Ναυτιλίας και των κ. Σπυρίδωνα και Κατσαφάδου, όπως είχε ανακοινώσει επίσημα ο κ. Σπυρίδων χθες το μεσημέρι, αναγγέλλοντας μάλιστα την επαναδρομολόγηση των ιπτάμενων.

Αυτό που συνέβη στην πραγματικότητα ήταν το εξής: Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του κ. Δρίτσα και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου κ. Θεοτοκά, με τους τρεις Δημάρχους, o Υπουργός χρειάστηκε να αποχωρήσει για λίγη ώρα, προκειμένου να παραστεί στην υποδοχή των λειψάνων του Αγ. Νικολάου στο λιμάνι του Πειραιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, κατά την διάρκεια της τελετής, ο βουλευτής Κώστας Κατσαφάδος και ο κ. Σπυρίδωνας πλησίασαν τον κ. Δρίτσα έξω από την εκκλησία και τον ρώτησαν για την εξέλιξη του θέματος των δρομολογίων. Ο κ. Δρίτσας απάντησε ότι υπάρχει θετική εξέλιξη, αφού το Υπουργείο έχει έτοιμη σχετική τροπολογία και ότι συζητά το θέμα σε συνάντηση με τους Δημάρχους, όπου έχει κληθεί και ο εκπρόσωπος της Hellenic Seaways, στην οποία θα επιστρέψει αμέσως μετά. Οι κύριοι Κατσαφάδος και Σπυρίδων πρότειναν να συμμετάσχουν και εκείνοι στην συνάντηση, αλλά ο Υπουργός αρνήθηκε ευγενικά. Έχοντας πληροφορηθεί την θετική εξέλιξη του θέματος, ο κ. Σπυρίδωνας έσπευσε να καπηλευθεί επικοινωνιακά το θέμα, εκδίδοντας, πριν ακόμα τελειώσει η συνάντηση στο Υπουργείο, μια ανακοίνωση με την οποία έδωσε την εντύπωση ότι ο ίδιος έλυσε το πρόβλημα.
Comments (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Γιώργος says:

  Προσωπικά είμαι πολύ περήφανος ως Ποριώτης. Μόνον η δική μας αντιπολίτευση καπηλεύτηκε το θέμα. Είμαστε πολύ μπροστά.Οι άλλοι Σπετσώτες και Υδραίοι κοιμούνται όρθιοι. Μονον ο δικός μας τιτανομέγιστος πρόλαβε και έβγαλε ανακοίνωση στο ποροσπλους ότι έλυσε το θέμα πριν την ολοκλήρωση της συνάντησης.Κοιτάχτε ρε το χαμόγελο της μπαρούφας. Ο άλλος συνονόματος του (ο σουβλατζής) έσπευσε να πανηγυρίσει.
  Έλεος ρε Σπύρο (Αυτό πάει και στους δύο)….

 2. Τηγάνιας says:

  Δεν έγινε συνάντηση, απλά συναντήθηκαν …..

 3. Πάνος Θεοχάρης says:

  Τελικά μήπως εσείς εκτεθήκατε κ. Κανατσίδη?

  Δεν έγινε η συνάντηση γράφεται, για να αυτοδιαψευθήτε, αφού συναντήθηκαν …

  Έκθετος ο Σπυριδωνας, χωρίς να έχει πει ψέματα πουθενά, χωρίς να έχει κάνει κάτι αρνητικό, αλλά μόνο να έχει προσπαθήσει για το καλό του νησιού.

  Που είναι το πρόβλημα με την συνάντηση του Σπυρίδωνα-Κατσαφάδου-Δρίτσα ?

  Το ότι δεν έγινε στο γραφείο του Δρίτσα, αλλά εκτός γραφείου ? Νομίζεται ότι πολιτική γίνεται μόνο με επίσημες συναντήσεις και επιστολές ?

  Μήπως είπε ο Σπυρίδωνας ότι έλυσε το πρόβλημα που υπήρχε από πέρσι ?

  Ή μήπως το πρόβλημα λύθηκε επειδή έγινε η συνάντηση των τριών Δημάρχων με τον Υπουργό ?

  Η’ τελικά το πρόβλημα είναι ότι δεν μπόρεσε να πει ο Δημητριάδης ότι εκείνος έλυσε το πρόβλημα ?

  Τελικά μας νοιάζει η ουσία, ή απλά η επικοινωνία ?

  Μήπως να απαγορεύσουμε στους Ποριώτες να μάχονται για το νησί με όποιο τρόπο και ότι γνωριμία έχουν ?

 4. Μίμης says:

  Βρε, βρε καλως τα τρολ της αλλαγης…

  Που ησασταν κρυμμένα καλέ τόσο καιρό που διαδέχεται η απραξία την ρουφιανια;;;

  Μιας και ο τιτανομέγιστος Δήμαρχος καθάρισε για να πλεύσουν ξανά τα πλεούμενα φέρετρα μήπως έκανε τίποτα και για μειωμένο εισιτήριο όπως έγινε στα αλλα 2 νησιά;;;

 5. Eleusis says:

  Θαυμα! Το προβλημα ελυσε ο Αη Νικολας, προστατης των ναυτικων, με τα οστα του. Απιστοι μετανοειτε!

 6. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ says:

  Δεν αντιλαμβάνομαι την φαγωμάρα.
  Ο Δημητριάδης όποιο πρόβλημα προκύπτει το λύνει άμεσα.
  Μέσα σε ένα χρόνο έχει φτιάξει τον βιολογικό,
  έχει φτιάξει το λιμάνι,
  έχει χάσει την ανάπλαση της Πούντας,
  έχει λύσει τα θέματα της πλημμύρας και των ρεμάτων,
  έχει φτιάξει τις παραλίες,
  έχει εξασφαλίσει τεράστια κεφάλαια από την Περιφέρεια,
  εχει λύσει τα θέματα Ιστορικών Τόπων και Αρχαιολογιας,
  τα σκυλιά ταιζονται κανονικά,
  τα μαγαζιά τα “δικά” του “λειτουργούν”,
  το ΠΙΚΠΑ πήγε οσο πιό μακριά γινόταν,
  βγήκαμε στο CNN και πληρώνουμε με κότες,
  έχει τσακωθεί με Χατζηπέρο, Δούρου, Βούρτση, Δρίτσα,

  ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ;;;

 7. sferos says:

  Γεια σου Σπυρίδωνα μαχητή του πόρου από δήμαρχος ούτε κλητήρας !!!!!!!

 8. Μαρία says:

  Η φωτογραφία με τοθς παπάδες και τον Δρίτσα είναι κάλπικη. Αποκλείεται να έχει παρευερεθεί ο Σπυρίδωνας σε εκδήλωση, κηδεία ή γάμο και να μην είναι πρώτος πρώτος μπροστά.

 9. Dimitris says:

  Πιστεύω το άρθρο έχει μια κβαντική προσέγγιση του γεγονότος.

  Το τρίο Δρίτσας, Σπυρίδων και Κατσαφάδος, συνομίλησαν μεταξύ τους, στον ίδιο χώρο και χρόνο, αλλά σε παράλληλα σύμπαντα, γι’ αυτό και δεν υπήρχε συνάντηση.

  Φταίει είτε που ο Σπυρίδων είναι μαθηματικός και μπορεί να γνωρίζει από Κβαντική, είτε που ο Δρίτσας ως φαρμακοποιός έχει πολλά ληγμένα. Ο Κατσαφάδος δεν μετράει, είναι τουρίστας (έχει MBA στον τουρισμό).

 10. Αντώνης says:

  Καλησπέρα σε όλους
  Μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως ένας πολιτικός της εμπειρίας του κου Σπυρίδωνα έκανε τέτοια γκάφα. Αρχικά, διάβασα την ανάρτηση του στον προσωπικού λογαριασμό, αλλά στη συνέχεια την είδα ανηρτημένη σε δύο τοπικά μέσα, που σου έδιναν την εντύπωση ότι μέσω της μεσολάβησης του λύθηκε το πρόβλημα.
  Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω, αν απέστειλε αυτό το κείμενο σε μορφή ανακοίνωσης -συνοδευόμενη με φωτογραφία του- με μειλ σε ΜΜΕ . Αν έγινε κάτι τέτοιο, τότε γίνεται περισσότερο από προφανές ότι όντως επιχείρησε να εκμεταλλευτεί πολιτικά την πληροφορία του κου Δρίτσα. Αν ήθελε απλά να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους, τότε θα έπρεπε να προσέξει περισσότερο τη διατύπωση στο κείμενο του. Θα έπρεπε, δηλαδή, να ενημερώσει τους ακόλουθους του, ότι ο κ. Υπουργός θα συναντήσει τους δημάρχους των νησιών και τους εκπροσώπους της εταιρίας και ότι σύμφωνα με πληροφόρηση του, βρισκόμαστε κοντά σε συμβιβαστική λύση.
  Η ενέργεια του κου Σπυρίδωνα, δείχνει απεγνωσμένη προσπάθεια αυτοπροβολής. Θα συμφωνήσω με τον κο. Θεοχάρη. Τελικά μας νοιάζει η ουσία, ή απλά η επικοινωνία;
  Ευχαριστώ
  Αντώνης

 11. Γιώργος says:

  Αν το επίπεδο της πολιτικής του Σπυρίδωνα ασκείται μέσω τυχαίων συναντήσεων σε εκδηλώσεις τότε ναι ο Κανατσίδης είναι εκτεθειμένος.Να θυμίσω βέβαια ότι ο ίδιος σε κάθε ΔΣ εγκαλεί τον Δημητριάδη ότι πρέπει να πηγαίνει στα υπουργεία επίσημα. Δηλαδή πήγαν 3 δήμαρχοι επί συνετνεύξει στον Υπουργό(αυτό σημαίνει συνάντηση) και το πρόβλημα το έλυσε ο Σπύρος που τον είδε στην εκδήλωση. Και δεν έχει το ήθος να σεβαστεί τους 3 Δημάρχους αλλά προλαβαίνει να το σφυρίξει στο porosplus πριν τη λήξη της συνάντησης για να το παίξει ο μάγκας, ο λυτρωτής. Ας το δεν θα πάρουμε. Μας φτάνουν 18 χρόνια πόσα ήταν. Δεν θέλουμε άλλα. Φυσικά Παναγιώτη τα πιο σοβαρά θέματα που δεν έχει επιλύσει ο Δημητριάδης τα έχει δημιουργήσει ο Σπυρίδωνας…Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Ειδικά για τον βιολογικό που τον φτιάξατε 3 φορές λάθος θα έπρεπε να ντρέπεστε να το σκεφθείτε κι όλας. Αλλά ίδρωνε ποτέ το αυτί σας για να ιδρώσει τώρα;

Σχολιάστε