Δείτε το επεισόδιο του TRACTION στον Πόρο (video)traction sr 4 ep 04Σημαντική προβολή για τον Πόρο, αποτέλεσε η εκπομπή TRACTION που προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στις 2:30 το μεσημέρι.

Η ημίωρη εκπομπή, με παρουσιαστές τον Κώστα Στεφανή και τον Θανάση Χούντρα, εστιάζει κυρίως στη νέα τεχνολογία και τα νέα μοντέλα στην αυτοκίνηση. Ωστόσο, η εκπομπή της Κυριακής 6/12, παρουσίασε με ιδιαίτερη επιτυχία τα χαρακτηριστικά του Πόρου.

Τέλος, ο βετεράνος ραλίστας και παρουσιαστής της εκπομπής Κώστας Στεφανής, πήρε συνέντευξη από τον Δήμαρχο Πόρου Γιάννη Δημητριάδη.

Ο δήμαρχος ρωτήθηκε για το όραμα του για τον Πόρο και απάντησε πως ένας από τους στόχους του να πεαρμείνει η νεολαία στον Πόρο. Συγκεκριμένα ο κ. Δημητριάδης δήλωσε πως στόχος του είναι να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για τους νέους ανθρώπους, να επιστρέψουν στο νησί  της καταγωγής τους.

Ένας ακόμη επίσης στόχος του δήμαρχου είναι να διατηρήσει αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά του νησιού και να μην καταντήσει αστικοποιημένη περιοχή, μετά από μερικά χρόνια.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή, στο βίντεο που ακολουθεί:

 
Σχολιάστε