Δείτε το βίντεο κλιπ του Νίνο στον Πόρο! (video)Μπαμ λέγεται το νέο τραγούδι του Νίνο, το οποίο απέκτησε εικόνα με ένα πανέμορφο και δροσερό βίντεο κλιπ.

Από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα του τραγουδιού ταξιδεύουμε στον Πόρο, στα γραφικά σοκάκια του  και ζούμε παράλληλα με τους στίχους μαγικές καλοκαιρινές στιγμές ρομαντισμού και έρωτα! Όλες αυτές τις καλοκαιρινές και “ανέμελες” εικόνες μας τις προσφέρεις με τη μοναδική του σκηνοθετική ματιά ο Γιάννης Παπαδάκος.

Στο βίντεο, συμμετέχουν δεκάδες παιδιά από τον Πόρο.

Στο YouTube η παραγωγή κινηματογράφησης και ο Νίνο εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον νησί του Πόρου, τον δήμαρχο και τους χορηγούς με το ακόλουθο μήνυμα: “Θερμές ευχαριστίες σε όλο το εκπληκτικό νησί του Πόρου, τους κατοίκους του και τον εξαιρετικό Δήμαρχο κ. Γιάννη Δημητριάδη που με τη σύζυγό του μας βοήθησαν σε ό,τι χρειαστήκαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο… Ακόμη ευχαριστούμε πολύ τα παρακάτω ξενοδοχεία για την ευγενική φιλοξενία τους. Sirene Blue Resort, Xenia Poros Image.”

Η νέα επιτυχία του ΝΙΝΟ με τίτλο ΜΠΑΜ σε μουσική και στίχους του ίδιου σε συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδόπουλο και παραγωγή του μοναδικού Παύλου Μανώλη έρχεται για να μας ξεσηκώσει στο ρυθμό της!

http://www.tuned.gr/lifestyle/music/81875-nino-mpam
Σχολιάστε