Δήμαρχος Πόρου: Τα κυκλοφοριακά μέτρα ισχύουν και είναι 100% νόμιμαDIMITRIADIS-009830Από το Γραφείο Δημάρχου Πόρου, λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Απάντηση σε ψευδές δημοσίευμα για τα κυκλοφοριακά μέτρα

Η αντιστροφή της πραγματικότητας και η συστηματική δημοσίευση ψευδών ειδήσεων που αφορούν στα δημοτικά θέματα του Δήμου Πόρου από «ειδησεογραφικές» ιστοσελίδες, όπως η ιστοσελίδα του κ. Βασίλη Λαζαρίδη (καταδικασμένου στο παρελθόν για την συκοφαντική δυσφήμιση του Δημάρχου Πόρου, Γιάννη Δημητριάδη), δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή. Στην εν λόγω ιστοσελίδα δημοσιεύεται άρθρο με τίτλο «Άκυρα τα κυκλοφοριακά μέτρα Δημητριάδη στον Πόρο, με την βούλα της Αποκεντρωμένης» και ακολούθως αναφέρεται «Άλλη μια απόφαση του Δημάρχου Πόρου, αυτή που ρύθμιζε την κυκλοφορία αυτοκινήτων και μηχανών ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ». Επειδή ενδεχομένως να υπάρχουν αναγνώστες που θεωρούν την εν λόγω ιστοσελίδα αξιόπιστη, ο Δήμος Πόρου τούς ενημερώνει επισήμως ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει. Αντίθετα, η πραγματική είδηση είναι ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής απέρριψε την προσφυγή που είχε ασκήσει ο επικεφαλής της μειοψηφίας του Δήμου Πόρου κ. Σπ. Σπυρίδωνας κατά της επίμαχης Απόφασης του Δημάρχου για τα κυκλοφοριακά μέτρα (δηλαδή ακριβώς το αντίθετο από ό,τι δημοσιεύει η ιστοσελίδα).

 

Επομένως, για την ορθή ενημέρωση κάθε αναγνώστη:

  1. Καμία Απόφαση του Δημάρχου Πόρου για τα κυκλοφοριακά δεν ακυρώθηκε.

  2. Εκείνη που απορρίφθηκε είναι η προσφυγή του κ. Σπυρίδωνα κατά της Απόφασης του Δημάρχου Πόρου για τα κυκλοφοριακά (πράγμα που μπορεί εύκολα να κατανοήσει όποιος διαβάσει την Απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που ο κ. Σπυρίδωνας –όπως φαίνεται από την κόκκινη κύκλωση στην 3η σελίδα της- έδωσε στον κ. Λαζαρίδη για να δημοσιεύσει).

  3. Τα κυκλοφοριακά μέτρα που εφαρμόστηκαν τον Αύγουστο και θα εφαρμόζονται τις Παρασκευές και Σάββατα του Σεπτεμβρίου του 2015 ισχύουν και είναι 100% νόμιμα.
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. sferos says:

    το πουλί θελει κεχρί !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. mpampis says:

    Δημοσιεύστε και την απόφαση της αποκεντρωμενης γιατί στο σκεπτικό είναι καταπέλτης ενάντια στην απόφαση του Δημητριάδη και προφανέστατα δεν ισχύ η απόφαση του Δημάρχου 1000%….

Σχολιάστε