Δήμαρχος Πόρου: Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων δεν μας απαντά αν συμφωνεί με την Απόφαση 150/2017 του Πε.Συ.Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, απάντησε ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης στην ανοικτή επιστολή που δημοσιοποίησε ο Αντιπεριφερειαρχής Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, και με την οποία απαιτεί από τον Δήμαρχο Πόρου να του ζητήσει δημόσια συγνώμη.
Η ανάρτηση του κ. Δημητριάδη ήταν η ακόλουθη:

“(ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ) ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ

Χαίρομαι που ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων με την επιστολή που μού απηύθυνε δημοσίως, αποτύπωσε τόσο αντιπροσωπευτικά τους λόγους της διαφωνίας μας και μάλιστα με το ίδιο ύφος με το οποίο απευθύνεται και προφορικά προς το πρόσωπό μου. Όπως έκανε και στην σύσκεψη της 12ης Μαΐου στο γραφείο του, αλλά και στις προηγούμενες ανακοινώσεις του, το μόνο που δεν λέει είναι αν συμφωνεί με την Απόφαση 150/2017 του Περιφερειακού Συμβουλίου (με την οποία ζητείται από την Πολιτεία η επίσπευση της δημιουργίας ιχθυο-βιομηχανικών ζωνών στον Πόρο και τον Σαρωνικό) και αν στηρίζει ή όχι την απαίτηση του Δήμου για άμεση διόρθωσή της. Αντίθετα, απαντάει σχετικά με το κρισιμότερο αναπτυξιακό και πολιτικό θέμα που αφορά το νησί μας, καθώς και την δική του πολιτική συνέπεια, μόνο με προσωπική επίθεση προς τον Δήμαρχο του νησιού.

Πράγματι, θεωρώ τα όσα λέει για να αποφύγει να μπει στην ουσία της υπόθεσης «μπούρδες» και πράγματι όταν σε μια σύσκεψη ακούω μπούρδες, παραμύθια και κοροϊδίες (ειδικά δε αν αυτές οδηγούν στην καταστροφή του νησιού μου), το λέω με ειλικρίνεια, όποιος και αν είναι ο συνομιλητής μου, αντί να λέω και εγώ μπούρδες. Κατά τα λοιπά, απαντώ στον κ. Χατζηπέρο ότι εκείνος οφείλει στην δημοτική αρχή και στους πολίτες του Πόρου μια έμπρακτη συγνώμη για την στάση του, σε ό,τι αφορά τόσο την ουσία της υπόθεσης, όσο και την ρητορική του.

Τέλος, παρά το κήρυγμα για τις μισές αλήθειες, ο ίδιος στην επιστολή του γράφει αρκετά ψέματα και μισές αλήθειες. Το πλέον ύπουλο από αυτά είναι ότι ισχυρίζεται ότι άφησα υπονοούμενα για την Περιφερειάρχη, πράγμα που ποτέ δεν έκανα. Αντίθετα σε όλες τις τοποθετήσεις μου έχω τονίσει ότι ελπίζω πως εκείνη θα διορθώσει το λάθος και πράγματι, από τη συνάντηση που ήδη είχα μαζί της, αποκόμισα ότι θα το κάνει. Ευτυχώς, ούτε ο κ. Χατζηπέρος είναι Περιφερειάρχης, ούτε η κ. Δούρου ενεργεί σαν τον κ. Χατζηπέρο.”


Η ανάρτηση του κ. Δημητριάδη, βρήκε τον κ. Χατζηπέρο πάνω από τον υπολογιστή του, και η απάντηση του μέσω σχολίου στο facebook, ήταν άμεση και έχει ως ακολούθως:

“Κύριε Δημητριάδη δεν θα σας ακολουθήσω στον ολισθηρό δρόμο που έχετε επιλέξει. Σχετικά με τα ερωτήματα σας, σας έχω απαντήσει πάρα πολλές φορές στην Ελληνική γλώσσα, είτε προφορικά είτε γραπτά.Απ’ ότι φαίνεται, για έναν ανεξήγητο λόγο, δεν θέλετε να καταλάβετε.1) ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΑ και αυτός ήταν ο σκοπός της συσκέψεως.2) Θα έπρεπε να έχω πάθει παράκρουση αν ήμουν σύμφωνος με την διατήρηση ιχθυοτροφείου κάτω από τον βιολογικό. Είμαι αντίθετος εδώ και 23 χρόνια με την αρχική επιλογή της θέσης.Καλή τύχη στις επιλογές σας.”

Η απάντηση του κ. Δημητριάδη στο σχόλιο του κ. Χατζηπέρου, ήταν λακωνική: “Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε!”
Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Μιχάλης says:

    Τάκη άσε τα κόλπα και απάντα αν συμφωνείς η όχι και σκέψου το πριν ξανακατέβεις Πόρο

  2. ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΣ ΤΑΚΗΣ says:

    Μιχάλη […επώνυμο…]τι δεν κατάλαβες…? Από το 1996 είμαι αντίθετος! Ο Δήμαρχος οφείλει να πάρει απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για την συγκεκριμένη ΜΠΕ. Άλλοι κάνουν κόλπα… Καλό θα ήταν βέβαια να σχολιάζουμε επώνυμα.

  3. Μιχάλης says:

    Ο Δήμαρχος οφείλει και αηδίες . Εσύ βιάζεσαι να γίνει η ΠΟΑΥ. Εσύ την ψήφισες την απόφαση όχι εγώ ούτε ο Δήμαρχος. Πες μας επι τέλους αν συμφωνεις με την απόφασεη και άσε τα κόλπα. Επίσης Τάκη μου άμα δεν σου αρέσει η ανωνυμία να μην συμμετέχεις στα φόρουμ.Όταν κατέβεις κάτω θα καταλάβεις αν ο κόσμος σε πιστεύει ή όχι. Και θα το καταλάβεις καλά από αυτά που θα ακούσεις.

Σχολιάστε