Γυρίσματα Γερμανικής ταινίας στην Ύδρα με συμμετοχή κι από τον ΠόροΕικόνα 070Tα γυρίσματα ταινίας Γερμανικής παραγωγής πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Ύδρα. Στα γυρίσματα συμμετείχαν οι ηθοποιοί Ξένια Καλογεροπούλου, Αλέξης Γεωργούλης και πολλοί άλλοι που βρέθηκαν στην Ύδρα για τις ανάγκες της ταινίας στις αρχές Οκτωβρίου. Η ταινία θα περιέχει πλάνα από το όμορφο νησί και θα προβληθεί σε ένα κοινό εκατομμυρίων Γερμανών αλλά και άλλων Ευρωπαίων πολιτών.

Το φέριμποτ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Δ», της Ρίτσας Δαρσινού από τον Πόρο, αραγμένο στο λιμάνι του νησιού (φωτο), μετέφερε τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό για τις ανάγκες των γυρισμάτων της  ταινίας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο και δείτε τις φωτογραφίες στο Saronic Magazine.
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Θάνος says:

    Είναι αλήθεια ότι όταν ο Δήμαρχος ζήτησε από τον Λιμενάρχη να κινηθεί το φεριμποτ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ για να αποσυμφορήσει το λιμάνι από τα αυτοκίνητα την περασμένη Κυριακή, ο Λιμενάρχης ισχυρίστηκε ότι αυτό δεν γίνεται γιατί το εν λόγω φέριμποτ βρίσκεται σε “ακινησία”???

  2. Πάνος says:

    Δεν ξέρω αν είναι αληθή αυτό που αναφέρει ο Θάνος παραπάνω. Πάντως η αλήθεια είναι ότι σπάνια δουλεύουν και τα δύο μαζί, και θα ήθελα κάποιος να γράψει πόσες φορές έχουν δει να δουλεύουν 2 μαζί.

    Όταν όμως ένα πλοίο είναι σε ακινησία τότε αυτό σημαίνει ότι είναι στην ετήσια δίμηνη ακινησία από τα δρομολόγια του, που προβλέπει ο νόμος. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι όντως “ακίνητο”. Σημαίνει ότι μπορεί να κάνει επισκευές, συντήρηση, καθώς και το πλήρωμα του διακοπές.

Σχολιάστε