Βράβευση μαθητών από τον Πόρο σε διαγωνισμό μαθηματικώνmathsΤο Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 θα βραβευτούν από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, στα πλαίσια του διαγωνισμού “Μαθηματικά και παιχνίδι”, οι μαθητές Δόσκαρης Στέφανος, Πασχαλίδης Σταύρος και Μάρθα Νικολαϊδου. Η απονομή των βραβείων θα γίνει στο  Αμφιθέατρο “Αθανάσιος Κανελλόπουλος” του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Ο 7ος Διαγωνισμός «Μαθηματικά και Παιχνίδι» πραγματοποιήθηκε στις 5 Απριλίου 2013  στο πλαίσιο το περιοδικού «Ο Μικρός Ευκλείδης» για μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών  σχολείων το Νομού Αττικής με στόχο να έλθουν οι μαθητές πιο κοντά στα Μαθηματικά και τις εφαρμογές τους.

Την επιτροπή διαγωνισμού αποτελούσαν δάσκαλοι, μαθηματικοί και σχολικοί σύμβουλοι Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με πρόεδρο τον Δρ Μαθηματικών-Πληροφορικής κ. Ανδρέα Τριαναταφύλλου και o Πρόεδρος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, Καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιος Δημάκος.

Να θυμίσουμε πως στον αντίστοιχο 5ο Διαγωνισμό «Μαθηματικά και Παιχνίδι», το Νοέμβριο του 2011, είχε βραβευτεί η Ελισάβετ Κρητικού.

Συγχαρητήρια στα παιδιά!
Σχολιάστε