Αρχαιρεσίες στο Δ.Σ. Πόρου – Πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία του Δ.Σ. Πόρου η Ελένη Κανατσίδη (εικόνες)IMGP7747Υπό την προεδρία της πλειοψηφούσας Δημοτικής Συμβούλου κ. Αγγελική Μακρή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στις 11πμ στη Χατζοπούλειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Πόρου, ειδική συνεδρίαση για την  εκλογή των μελών του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής.

IMGP7741

IMGP7728

Με ψήφους 13 υπέρ και  4 λευκά εκλέχθηκε η κα Ελένη Κανατσίδη, ως η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πόρου.  Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο κ. Δημήτρης Μωρόπουλος με 16 ψήφους υπέρ και 1 λευκό, Γραμματέας του Δ.Σ. ψηφίστηκε ο κ. Γιώργος Καϊκας με 16 υπέρ και 1 λευκό.

IMGP7740

Ακολούθως, υπό την προεδρία της νέας Προέδρου πραγματοποιήθηκε η εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής της οποίας προεδρεύει ο Δήμαρχος Πόρου κ. Γιάννης Δημητριάδης. Συγκεκριμένα εκλέχθηκαν οι κ.κ. Γκιών Κώστας, Ζεντέλης Βαγγέλης, Κουτουζής Γιώργος, Μακρή Αγγελική, Παπαχρήστου Τάσος και Μητσιοπούλου Ματούλα.

IMGP7727IMGP7726

Αναπληρωματικά μέλη εκλέχτηκαν κατά σειρά ψήφων οι κ.κ. Καϊκας Γιώργος, Χαρακλάνης Θοδωρής και Βαρβάρου Μαρία από την πλειοψηφία και οι κ.κ. Μάνδηλας Γιώργος και Ροϊδη Καίτη από τη μειοψηφία.

IMGP7738
Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Π.Π. says:

  Χαλαρή διάθεση χωρίς προβλήματα, παρόλο την προφανή ανοργανωσιά.

  Γράφτε μας και τους ψήφους τις οικονομικής επιτροπής, ακούστηκε ότι εκτός από το μπάχαλο που έγινε που δεν είχαν φτιαχτεί ψηφοδέλτια (όλοι οι σύμβουλοι υποψήφιοι, διορθώσεις με μαρκαδόρο και marker, και μετά στην εκλογή των αναπληρωματικών ήταν και πάλι όλοι υποψήφιοι), ακούστηκε και ότι ο καθένας ψήφιζε ότι ήθελε.

  Ελπίζω να μην ακυρωθεί η εκλογή για τα ψηφοδέλτια.

  Καλή αρχή και σιδεροκέφαλοι για το νησί μας !

 2. Π.Ρ. says:

  Έχω την αίσθηση πως τα ψηφοδέλτια για την οικονομική δε μπορούσαν να φτιαχτούν εκ των προτέρων.

  Αφ’ ενός γιατί δε μπορούσε να απογορευτεί σε σύμβουλο της πλειοψηφίας, εφόσον ήθελε, να θέσει εκείνη την ώρα υποψηφιότητα.

  Αφ’ εταίρου γιατί οι υποψήφιοι της μειοψηφίας, έγιναν γνωστοί την ώρα της ψηφοφορίας.

  Να ευχηθώ και γω με τη σειρά μου καλή αρχή και καλή δύναμη σε όλους, μειοψηφεία και πλειοψηφία!

 3. geo2004 says:

  Κυριε Π.Π.

  Η ανοργανοσια σε ενοχλησε!!

  Το τι επικρατουσε στο δημο τοσα χρονια μυρωδια δεν πηρες!!!!

Σχολιάστε