Αρίστευσαν οι ποριώτες μαθητές στις πανελλήνιες εξετάσειςΟ Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Πόρου, με μήνυμα του, εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές του Λυκείου Πόρου, που αρίστευσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Η επιτυχία των παιδιών, έρχεται ως επιβράβευση για τις προσπάθειες και τους κόπους 12 μαθητικών χρόνων, όπου τα παιδιά έθεσαν στόχους και επικεντρώθηκαν με συνέπεια και προσήλωση μέχρι την τελική δικαίωση και επιτυχία.

Το μήνυμα του Συλλόγου έχει ως εξής:

“Πρωτοφανής επιτυχία για το Γενικό Λυκειο Πόρου. Οι μαθητές της Γ λυκειου πέτυχαν πολύ υψηλές επιδόσεις σε μια απαιτητική χρόνια ,κάνοντας μας όλους περήφανους.Η σχολική πορεία της συγκεκριμένης τάξης προοιωνιζε την επιτυχία τους,καθώς καθ όλη τη διάρκεια της σχολικης τους ζωης οι μαθητές αριστευαν. Τα φετινά τελικά αποτελέσματα ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο ,εξασφαλιζοντας στην συντριπτική πλειοψηφια των μαθητων την πρόσβαση τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της πρωτεύουσας αλλά και της επαρχίας.

Τα παιδιά μας καταβαλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια , αψηφωντας τη σωματικη και πνευματική κόπωση και με πλήρη αφοσίωση στον τελικό τους στόχο έκαναν το πρώτο βήμα της μελλοντική ζωής τους. Στην κολοσσιαία προσπάθεια τους συνεβαλαν οι καθηγητές του ΓΕΛ Πορου,οι οποίοι στεκονταν στο πλάι των παιδιών όλη την χρονιά ,καταβαλλοντας κι αυτοί κάθε τους ψυχικό και γνωστικό απόθεμα για την επίτευξη του τελικού στόχου των παιδιών.

Ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θέλουμε να ευχηθούμε ολόψυχα στα παιδιά συγχαρητήρια για τις επιδόσεις και το σθένος που επεδειξαν αυτήν την δύσκολη χρονιά ,καθώς και να ευχαριστησουμε θερμά το διευθυντή και τους εκπαιδευτικους του σχολείου για την στήριξη και τις πολυτιμες γνωσεις που παρείχαν. Ευχόμαστε μια λαμπρή σταδιοδρομια με πολλές επιτυχίες.”

Το Porosnews συγχαίρει τα παιδιά, τους δασκάλους και τους γονείς τους και εύχεται στους νέους φοιτητές καλή σταδιοδρομία.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΡΙΣ. ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ.
  ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΜΑΣ:
  Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΛΑ.
  ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟύ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ. ΟΛΑ!

  ΜΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΟΥ
  Αρισ. Παν. Αντάνης
  arimari@otenet.gr

Σχολιάστε