Από τη Δραπετσώνα ξεκινάει το πρωί της Τρίτης 31 Μαΐου, ο άθλος του Σπύρου Ροή για την «Πίστη»Spiros (80)Λίγες ώρες απόμειναν για την εκκίνηση του άθλου του Σπύρου Ροή. Ο Ποριώτης καθηγητής φυσικής αγωγής, ξεκινάει την υπερπροσπάθεια του για τα παιδιά της «Πίστης», το πρωί της Τρίτης 31 Μαΐου από τη Δραπετσώνα με πρώτο σταθμό  τα Περιστέρια Σαλαμίνας , διανύοντας μια απόσταση 17χλμ.

13329665_1173020952731053_1523569169_nΣυγκεκριμένα, ο Σπύρος θα βουτήξει στις 7π.μ. το πρωί της Τρίτης (31/5) με σημείο εκκίνησης  τον μόλο που βρίσκεται μετά τα παλιά τσιμέντα ΑΓΕΤ, στη Δραπετσώνα (δείτε στον χάρτη και στις φωτογραφίες).  Όσοι επιθυμούν να τον ενισχύσουν με την παρουσία τους στην εκκίνηση, παρακαλούνται να βρίσκονται στο σημείο στις 6:45π.μ. στο συγκεκριμένο σημείο.

 

Ο Σπύρος Ροής θα επιχειρήσει να διασχίσει σε έξι ημέρες κολυμπώντας τον Σαρωνικό –από τον Πειραιά μέχρι τον Πόρο– προκειμένου να αναδείξει τις δράσεις και την προσπάθεια του τον Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις «Πίστη».

Το ριψοκίνδυνο αυτό ταξίδι που ξεκινάει αύριο, έχει ως στόχο να ολοκληρωθεί στις 5 Ιουνίου στην πατρίδα του, στον Πόρο. Το τόλμημα αυτό επιχειρείται για πρώτη φορά στα χρονικά, καθώς πρόκειται για μια απόσταση περίπου 80 χλμ., από τον Πειραιά μέχρι τον Πόρο, με ενδιάμεσες στάσεις σε όλα τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Σκοπός του Σπύρου Ρόη, ο οποίος προετοιμάζεται από τον Ιανουάριο με εντατικές και πολύωρες προπονήσεις, είναι να ευαισθητοποιήσει πολίτες, φορείς και αρχές να συμβάλουν οικονομικά ή με εθελοντική εργασία στο έργο του Συλλόγου που στηρίζει με κάθε τρόπο –ηθικά, υλικά, οικονομικά– τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους.

13295332_1173021002731048_513255267_nΠως θα φτάσετε στο σημείο εκκίνησης

Για να φτάσετε στο σημείο εκκίνησης θα πρέπει να φτάσετε στο τούνελ που, από τη Δραπετσώνα, οδηγεί στο Πέραμα. Όταν βρεθείτε μέσα στο τούνελ θα βρείτε μια έξοδο στα δεξιά σας. Βγαίνετε από αυτή την έξοδο και στη συνέχεια στρίβετε αριστερά. Ακολουθείτε το δρόμο και περνάτε τη γέφυρα. Συνεχίζετε μέχρι να βρείτε τον συγκεκριμένο μόλο που είναι το σημείο εκκίνησης
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!! ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ! Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΪΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ!

Σχολιάστε