Από σήμερα με βάρκα στο ΝεώριοΟ Γ. Δημητριάδης και σύμβουλοι της Αλλαγής Πορείας στο ιστορικό πρώτο δρομολόγιο προς το Νεώριο

Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα λειτουργήσει φέτος η παραδοσιακή συγκοινωνία με βάρκες στη γραμμή Λιμάνι – Νεώριο. Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 17 Ιουλίου και θα πραγματοποιούνται μέχρι το τέλος Αυγούστου.
Όπως και πέρυσι, η δημοτική αρχή καλεί τους επιχειρηματίες του Νεωρίου και τα μέλη του Σωματείου Λεμβούχων να στηρίξουν την πρωτοβουλία αυτή και ιδιαίτερα τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους και να συνδυάσουν την εξυπηρέτηση με την απόλαυσή τους.

Τα δρομολόγια θα ξεκινούν «ακριβώς» από το Λιμάνι (πιάτσα ταξί) και «και μισή» από το Νεώριο (προβλήτα Μουρτζούκου), από τις 10:00 έως τις 21:30, με ενδιάμεσες στάσεις το Poros Image και την Άγκυρα (ξενοδοχεία Άγκυρα και Παύλου), ενώ η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 1,5€.

* Το Σάββατο 18 Ιουλίου, θα εκτλεσθεί και έκτακτο δρομολόγιο προς Νεώριο αμέσως μετά την συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου
Σχολιάστε