Απόκριες 2014DSCN0184Ο Δήμος Πόρου, η ΔΗ.Κ.Ε.Π. και ο Εμπορικός – Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, πραγματοποιούν διήμερες εκδηλώσεις το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Μαρτίου για τον εορτασμό της Αποκριάς και την ψυχαγωγία πολιτών κάθε ηλικίας.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο Δήμος Πόρου, το Σάββατο 1 Μαρτίου πραγματοποιείται για 4η συνεχή χρονιά Αγώνας Ταχύτητας (ράλυ) με τηλεκατευθυνόμενα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αυλή του Β’ Δημοτικού Σχολείου για μικρούς και μεγάλους από 6 -106 ετών, στις 10 το πρωί.
Το βράδυ του Σαββάτου και ώρα 18.30 πραγματοποιείται στην πλατεία Δημαρχείου ο Διαγωνισμός για την καλύτερη μεταμφίεση με την συμμετοχή των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού. Αμέσως μετά στον ίδιο χώρο θα ακολουθήσει Αποκριάτικο Πάρτυ για όλους, και ώρα 20.00 θα δοθεί στις ομάδες ο πρώτος γρίφος για το παιχνίδι «Το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού». Σε περίπτωση βροχής, ο διαγωνισμός, το πάρτυ και η εκκίνηση του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Εκδηλώσεων του κτηρίου Συγγρού.
Το πρωί της Κυριακής 2 Μαρτίου, ώρα 10.00 για 6η συνεχή χρονιά, θα συνεχισθεί «Το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού», ένα συναρπαστικό παιχνίδι γρίφων και περιπέτειας στο οποίο μπορούν να λάβουν μέρος άτομα από 10 – 100+ ετών. Οι συμμετέχοντες κατά ομάδες θα πρέπει να βρίσκονται έγκαιρα στην πλατεία Δημαρχείου (9.30), καθώς η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 π.μ.
Για όσους ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στις συγκεκριμένες διοργανώσεις, τους κάνουμε γνωστό ότι μπορούν να εγγράφονται ηλεκτρονικά στο dkeporou@gmail.com ή στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Π. έως την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 στις 12.00 το μεσημέρι.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ 2014
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ για το ΄΄Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού΄΄ 2014
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ

Master2
Σχολιάστε