Αποχαιρετιστήριο μήνυμα απερχόμενου Δημάρχου Πόρου Δημήτρη ΣτρατηγούstratigosO απερχόμενος Δήμαρχος Πόρου κ. Δημήτρης Στρατηγός εξέδωσε το ακόλουθο αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς το Λαό του Πόρου:  

«Μετά από 8 χρόνια θητείας στο αξίωμα του Δημάρχου Πόρου και 16 συνολικά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, επιθυμώ να ευχαριστήσω τόσο τους αιρετούς και τα στελέχη της παράταξής μου που εργάστηκαν στο πλευρό μου όσο και τους εργαζόμενους στον Δήμο Πόρου για την αγαστή συνεργασία και την φιλότιμη προσπάθεια και προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια. Ολόθερμα ευχαριστώ το έμψυχο δυναμικό του Δήμου μας που έδινε ΄΄παρών΄΄ καθημερινά – πέρα από ωράρια και αργίες- για να αντιμετωπίσει μικρά ή μεγάλα προβλήματα και να παρέχει πολύτιμες υπηρεσίες στον τόπο μας.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω εσάς, τον λαό του Πόρου:  τις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες, τις φίλες και τους φίλους και να σας ευχηθώ από καρδιάς υγεία, αισιοδοξία και ένα καλύτερο μέλλον για εσάς και τα παιδιά μας!

Τέλος,  εύχομαι στον νέο Δήμαρχο Γιάννη Δημητριάδη καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο του και εποικοδομητική συνεργασία με τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους και τους εργαζόμενους στον Δήμο Πόρου.»

 
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. wow says:

    ρε ουστ..

Σχολιάστε