Αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Πόρο με δυνατά ονόματα, εκπλήξεις και κέφι


Πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση

Πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Πόρου για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, με δυνατά ονόματα και εκπλήξεις:

Ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους έχει ετοιμάσει ο Δήμος Πόρου για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας:

  • Η αρχή θα γίνει την Παρασκευή 11 Μαρτίου, στις 19:00, με την έναρξη του Κυνηγιού του Χαμένου Θησαυρού και τον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΡΑΟΚΕ στην πλατεία Ηρώων.
  • Το Σάββατο στις 10:30, θα διεξαχθεί αγώνας με τηλεκατευθυνόμενα στο Νέο Λιμάνι και θα ακολουθήσει ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ στη Γοργόνα στις 12:00. Στις 16:00, στην πλατεία Δημαρχείου, θα δοθούν οι γρίφοι για το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού και στις 18:00 θα ξεκινήσουν η παρέλαση και ο διαγωνισμός ανάμεσα στις ομάδες μεταμφιεσμένων (συμμετέχουν όλες οι ομάδες του Κυνηγιού, αλλά και όποια άλλη ομάδα επιθυμεί). 12778857_523159051196737_5945759554023508435_oΗ κορύφωση του αποκριάτικου ξεφαντώματος ξεκινά στις 19:00 το βράδυ, στην πλατεία Ηρώων, με τον Πασχάλη και την μπάντα του, οι οποίοι μάς προσκαλούν σε ένα ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ, με αγαπημένα τραγούδια από την μεγάλη καλλιτεχνική διαδρομή του ίδιου και των Olympians.
  • Την Κυριακή το πρωί στις 10:30, το κυνήγι του χαμένου θησαυρού συνεχίζεται στην πλατεία Δημαρχείου και ολοκληρώνεται στις 15:00 με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
  • Τέλος, την Καθαρά Δευτέρα ο Δήμος διοργανώνει παραδοσιακό γλέντι και κούλουμα στην παραλία της Πούντας, για πολύ χορό και τραγούδι από τη Νάντια Καραγιάννη και το συγκρότημά της.+Σ+ο+β+μ+Σ +ζ.+γ+Σ+κ+Σ+Υ+β+Σ+ζ+ζ+Ω - +γ.+Φ+Χ+ξ+ν+Χ+κ+Σ

 

 

* Σε περίπτωση κακοκαιρίας οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται στο κτήριο Συγγρού.

* Χορηγοί των εκδηλώσεων είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών «Η Ποριώτισσα», ο Εμπορικός & Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης και επιχειρήσεις του νησιού (θα γνωστοποιηθούν μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων)

 
Σχολιάστε