Απεβίωσε ο Γιώργος ΣτρατηγόςIMGP2958Θλίψη έχει προκαλέσει στον Πόρο, ο θάνατος του επιχειρηματία Γιώργου Στρατηγού. Ο άτυχος αδερφός του Δημάρχου Πόρου, Δημήτρη Στρατηγού, έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στις 19 Απριλίου.
Ο Γιώργος Στρατηγός επέβαινε σε μηχανάκι και συγκρούστηκε με Ι.Χ. στην περιοχή της Πούντας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι και δυστυχώς δεν κατέφερε να επανέλθει.
Η κηδεία του Γιώργου Στρατηγού θα γίνει την Μεγάλη Τετάρτη. Η Οικογένεια Στρατηγού παρακαλεί όσους επιθυμούν και δύνανται, αντί στεφάνων, να ενισχύσουν το Φιλόπτωχο Ταμείο του Αγίου Γεωργίου ή τον Σύλλογο Γονέων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Άγιος Κήρυκος».
Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Άρις Αντάνης says:

  Η θλιβερή είδηση, από το POROSNEWS, μας προκάλεσε πολύ μεγάλη στενοχώρια. Ο Γιώργος, εκτός από συμπατριώτης μας ήταν και φίλος μας και ένα εξαίρετο παλληκάρι, με καθαρή ψυχή και αγνά αισθήματα και πάντα είχε ένα καλό λόγο να μας πει, όταν μας συναντούσε.
  Από βάθους καρδιάς υποβάλλουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια τού Γιώργου, στους συγγενείς του, και βέβαια στη μάννα του. Ο Χριστός να δώσει σε όλους δύναμη και καρτερικότητα.
  “…Άλλον γαρ εκτός Αυτού βοηθόν, εν θλίψεσιν, ουκ έχομεν…”
  Με την αγάπη μας
  Αριστείδης Παναγ. Αντάνης
  Μάριλυν Αριστ. Αντάνη

Σχολιάστε