Απαντήσεις σε δημοσιεύματα από τον Δήμο ΠόρουIMGP4084Από το Γραφείο Δημάρχου Πόρου  μας απεστάλη  13/7/15  η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με αφορμή χθεσινά ανακριβή (και υβριστικά σε ό,τι αφορά την πρώτη ιστοσελίδα) δημοσιεύματα των ιστοσελίδων mellon.gr και koutouzis.gr, ο Δήμος Πόρου ενημερώνει για τα ακόλουθα:

Τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 11.7.2015, μέλη της δημοτικής αρχής Πόρου πληροφορήθηκαν ότι ανήλικο παιδί έπαθε ελαφριά ηλεκτροπληξία από στύλο φωτισμού στην περιοχή του Καναλιού. Παρότι ο Δήμος Πόρου δεν είναι αρμόδιος για τη λειτουργία και συντήρησή του εν λόγω δικτύου, το οποίο δεν είναι δημοτικό (όπως ανακριβώς αναφέρουν τα δημοσιεύματα), αφού από τις 15 Μαρτίου του 2002 έχει παραχωρηθεί στο Κ.Ε.Πόρος από το οποίο και ηλεκτροδοτείται, αμέσως μετά το συμβάν ο Δήμος απέστειλε στον χώρο τον ηλεκτρολόγο και τον μηχανολόγο του, οι οποίοι παρουσία οργάνων του Α.Τ. Πόρου και μελών της δημοτικής αρχής, διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει καμία διαρροή ή επικινδυνότητα στο εν λόγω δίκτυο και δεν εντόπισαν την αιτία για το συμβάν. Επιπλέον, την Δευτέρα 13.7.2015 η δημοτική αρχή επικοινώνησε με τη ΔΕΔΔΗΕ Πόρου, η οποία διαβεβαίωσε ότι ούτε το δικό της δίκτυο στην περιοχή μπορεί να ήταν η αιτία για ένα τέτοιο συμβάν.

Διευκρινίζεται ότι μοναδική επίσημη πληροφόρηση του Δήμου για το συμβάν έγινε την Δευτέρα 13.7.2015 από το Α. Τ. Πόρου, το οποίο απηύθυνε σχετικό ερώτημα προς τον Δήμο, το Κ. Ε. Πόρος και την ΔΕΔΔΗΕ, καθώς και ότι δεν έχει υποβληθεί μήνυση από τη μητέρα του παιδιού.

Τέλος (και σημαντικότερο όλων), όπως πληροφορηθήκαμε το μικρό παιδί νοσηλεύθηκε μόνο για προληπτικούς λόγους και είναι καλά στην υγεία του».
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Τι φυλλάδα κι αυτή! Ωραία Ακαδημία Μέλλοντος το mellon.gr.

  2. Mpampis says:

    Οι κολόνες φωτισμού στο γεφυράκι, σε δημόσιο χώρο, δεν είναι ευθύνη του δήμου, αλλά του στρατοπέδου ?

    Το παιδί νοσηλεύτηκε (ναι, άμα σε χτυπήσει το ρεύμα, πρέπει να νοσηλευτείς ώστε να γίνει ενδελεχής έλεγχος ότι δεν έχει πάθει κάποια ζημιά η καρδιά σου), αλλά όλα καλά, δεν βρήκαμε τίποτα ?

    Γκρέμισμα η κολόνα χθες

Σχολιάστε