Απίστευτο! Περνάνε στο παρά πέντε τον ισολογισμό της χρονιάς της υπεξαίρεσης και την παραλαβή των αμαρτωλών έργων του Βιολογικού!IMGP5716Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει η απερχόμενη Δημοτική Αρχή, που δύο μόλις εργάσιμες μέρες πριν την ολοκλήρωση της θητείας της, και ενώ η νομοθεσία επιτρέπει τη συζήτηση στο ΔΣ μόνο ιδιαίτερα επειγόντων θεμάτων (ακριβώς για να μην ψηφίζονται θέματα που η σημερινές πλειοψηφίες δεν έχουν τη νομιμοποίηση να εγκρίνουν) σπεύδει να εγκρίνει δύο πολύ σοβαρά θέματα, που χρήζουν ειδικής έρευνας (και που η νέα δημοτική αρχή έχει δεσμευθεί ότι θα διερευνήσει σε βάθος).

Έτσι, στις 27 Αυγούστου 2014 θα συζητηθεί η Έγκριση ισολογισμού –   απολογισμού του Δήμου για το έτος 2010 (!!!) – κατά το οποίο ξεκίνησε η υπεξαίρεση των 585 χιλιάδων ευρώ από τα ταμεία του Δήμου. Ακολούθως, έρχεται προς συζήτηση η Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου Αντικατάσταση φθαρμένων σωληνώσεων και συλλεκτήρα στο αντλιοστάσιο Α4.1  στο Νεώριο” και η Έγκριση της μελέτης Αντικατάστασης σωληνώσεων και αποκατάστασης φθορών βανοστασίων Α3, Α4.1 και Α4.2 του δικτύου λυμάτων Δήμου Πόρου”. Έργων που ως γνωστόν δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα και αφορούν ένα θέμα που συνεχίζει να ταλαιπωρεί τους κατοίκους και να πλήττει την εικόνα του Πόρου.

Η εισαγωγή των παραπάνω θεμάτων στο ΔΣ στις 27 Αυγούστου, χωρίς την τήρηση ούτε της νομιμότητας, ούτε των προσχημάτων, με προφανή στόχο να εγκριθούν πριν την εγκατάσταση της νέας δημοτικής αρχής, προκαλεί αν μη τι άλλο εύλογους συνειρμούς και καχυποψία.

Δείτε όλα θέματα στα παρακάτω αρχεία:

Πρόσκληση για συνεδρίαση 1
Πρόσκληση για συνεδρίαση 2
Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Ιωάννης Γκούμας says:

  Από την στιγμή που δεν είναι υπουργοί, δεν τους καλύπτει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών. Αν όντως τρέχει κάτι τους κυνηγάμε και μετά. Αν έχουν όντως κρύψει κάτι και βγει στην φόρα μετά…. ότι πουν οι πολίτες! Τους εύχομαι να κριθούν δίκαια.

 2. ΠΑΚΩΜΟ says:

  Επειδή κατά καιρούς πολλά λέγονται και συζητούνται μεταξύ των κατοίκων του Πόρου υπό τύπον κουτσομπολιού νομίζω ότι είναι σκόπιμον η νέα Δημ.Αρχή να καλέσει ορκωτούς λογιστές ή τον επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης να ελέγξουν τα οικονομικά του Δήμα σε βάθος δεκαετίας,ώστε να υπάρξει μία σαφής και επίσημη εικόνα της καταστάσεως.

 3. Π.Ρ. says:

  Μην ανησυχείς και ο νέος δήμαρχος έχει αναγγείλει έλεγχο σε βάθος εικοσαετίας. Ήταν προεκλογική του δέσμευση και είμαι απόλυτα σίγουρος πως θα την τηρήσει.

 4. maria says:

  ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΠΕΡΙ ΑΣΥΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ? ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ? Ή ΘΑ ΨΑΞΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ…. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ? Ο Π.Ρ ΠΕΡΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?

 5. Ιωάννης Γκούμας says:

  Μαρία, όταν ο κος Δημητριάδης διαγράφει τους δικούς του για εμπλοκές στο παραμικρό, περιμένεις να χαριστεί στους άλλους; Αν κάποιος είναι αθώος όλα καλά. Αν όχι θα κυνηγηθεί. Έτσι δήλωσε, έτσι κάνει. Υποσχέθηκε ποτέ ποινική ασυλία σε κανέναν; Αυτό είναι μια σαχλαμάρα που εφηύρε η χούντα και το διατήρησαν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ για τα επόμενα 40 χρόνια. Δεν σημαίνει θα το ακολουθούμε και εμείς….

Σχολιάστε