Ανοικτή επιστολή προς όσους αγαπούν το Λεμονοδάσος


Λεμονοδάσος Μνημεία Εικ 3Αγαπητέ φίλε,
με στόχο να γίνει κάτι καλό για το Λεμονοδάσος και να σταματήσει η φθίνουσα πορεία του, ώστε να μείνει για την επόμενη γενιά μια περιοχή ‘’εξαιρέτου φυσικού κάλλους’’, χρειάζεται να βοηθήσουμε πολλοί, από λίγο ο καθένας.
Ελάτε να προσπαθήσουμε πολλοί μαζί. Σίγουρα κάτι καλύτερο θα καταφέρουμε.
Παραθέτουμε στο παρόν ηλεκτρονικό φύλλο το Κατασταστικό  του συλλόγου. ( ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ”Φίλοι του Λεμονοδάσους” το ΤΕΛΙΚΟ 17-04-2013 (1) )
Η συμμετοχή στα ιδρυτικά μέλη, από πλευράς κόστους που προορίζεται για τα δικαστικά έξοδα αναγνώρισης του συλλόγου, είναι 15 ευρώ.
Αν θέλετε να είσαστε ιδρυτικό μέλος, που θα είναι τιμητικό και για όλους μας και για το Λεμονοδάσος, επικοινωνήστε με Γιάννη Μανιάτη 6936745453-yanmaniatis@yahoo.com, ή Γιάννη Κυριακάκη 6972031985-pomadori@yahoo.gr ή Δημήτρη Ρεΐζη 6974353494, ή Τάσο Γκούμα 6979574709-tasgoumas@yahoo.com.
Η προθεσμία για την εγγραφή λήγει στις 25 Μαΐου. Ελπίζουμε ότι όλοι που το επιθυμούν θα προλάβουν να εγγραφούν.
Παρακαλούμε, ενημερώστε για την προσπάθεια και τον περίγυρό σας. Θα βοηθήσει πάρα πολύ.
Ο σύλλογος, μέχρι την πρώτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει σύμφωνα με το Καταστατικό τον Αύγουστο, ώστε να είναι παρόντες όσοι φίλοι ζούν μακρυά απ’ τον Πόρο, διοικείται από προσωρινή επιτροπή που στελεχώνεται από τους, κατ’ αλφαβητική σειρά, Τάσο Γκούμα, Γιάννη Κυριακάκη, Γιάννη Μανιάτη, Δημήτρη Μωρόπουλο και Δημήτρη Ρεΐζη.
 Τάσος ΓκούμαςComments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. MR A F BYFIELD says:

    I HAVE HAD THE PLEASURE OF EXPLORING THE LEMON GROVES AND SURROUNDING AREA FOR MANY YEARS ,I THINK ALL OF THIS AREA SHOULD BE “LISTED” AND IF POSSIBLE PUT BACK INTO PRODUCTION , THIS ATTEMPT TO REINSTATE THEM AND ENCOURAGE PEOPLE TO LOOK AFTER THEM IS VERY LAUDABLE AND TO BE ENCOURAGED IN EVERY WAY ,

Σχολιάστε